Więc tak koledzy jestem nowy Ale zmotoryzowany od kilku dni Seatem A boli mnie to ze mam ominięta nagrzewnicę. Ciekło z niej i nie wiem jaką kupić nową Z tego co widziałem to są bodaj dwie wersje. A co lepsze wiatrak wcale się nie kręci ale dojdzie się do tego... najpierw ogrzewanie....
Ostatnio zmieniony 06 kwie 2010, 13:26 przez sebastianF, łącznie zmieniany 1 raz.
sa dwa rodzaje ba sa dwie wersje bez i z klima, w obu przypadkach trzeba zdemontować deske do wymiany
a tak pozatym miło by było sie przywitać
"Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".
No ok. Jeżeli cały środek mam wyciągnięty. Mając na myśli deskę itp. Odczepiłem spinki metalowe łączące bufor wiatraka + klima, wyszarpałem wkład przekładek i wraz z nagrzewnicą i napotkałem czarny gruby plastik na dole całej zaje.... czarnej budy który za diabła nie che wyjść. JAKIEŚ PORADY KOLEDZY:) I wiem czemu nagrzewnica kosztuje 43 zł. Bo wymiana jej jest gorsza niż wojna