Nagrzewnica z KLIMĄ czy bez?

Tematy ogólno-techniczne
ODPOWIEDZ
s
sebastianF
Świeżak

Post autor: sebastianF »

Więc tak koledzy jestem nowy :D Ale zmotoryzowany od kilku dni Seatem A boli mnie to ze mam ominięta nagrzewnicę. Ciekło z niej i nie wiem jaką kupić nową :-( Z tego co widziałem to są bodaj dwie wersje. A co lepsze wiatrak wcale się nie kręci ale dojdzie się do tego... najpierw ogrzewanie....
Ostatnio zmieniony 06 kwie 2010, 13:26 przez sebastianF, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
CYRULIK
Zasłużony
Auto: Leon Zonki ;)
Model: Moje S 2,5

Post autor: CYRULIK »

sa dwa rodzaje ba sa dwie wersje bez i z klima, w obu przypadkach trzeba zdemontować deske do wymiany

a tak pozatym miło by było sie przywitać
"Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".
Awatar użytkownika
Sebastian1987
Forumowicz

Post autor: Sebastian1987 »

No ok. Jeżeli cały środek mam wyciągnięty. Mając na myśli deskę itp. Odczepiłem spinki metalowe łączące bufor wiatraka + klima, wyszarpałem wkład przekładek i wraz z nagrzewnicą i napotkałem czarny gruby plastik na dole całej zaje.... czarnej budy który za diabła nie che wyjść. JAKIEŚ PORADY KOLEDZY:) I wiem czemu nagrzewnica kosztuje 43 zł. Bo wymiana jej jest gorsza niż wojna :-|
m
motyka8

Post autor: motyka8 »

Zobacz czy nie jest przykrecony w komorze silnika
Awatar użytkownika
Sebastian1987
Forumowicz

Post autor: Sebastian1987 »

Uprałem się już z tym problemem :) Było przykręcone. Jestem w etapie składania. :)
ODPOWIEDZ