GangstaMarc pisze:Może i ubezpieczalnia alby przy kolejnej składce już Ty
10% = jakieś 60-100zł dodatkowo przy kolejnej składce... Myślę, że jednak będzie zatem wartoGangstaMarc pisze:Pretekst do tuningu jest - tylko kto za to zapłaci? Może i ubezpieczalnia alby przy kolejnej składce już Ty.
W razie czego to żaden problemkened88 pisze:jakbys wymieniał zderzak to nie sprzedałbys mi lewej kratki od halogenu?
Sony pisze:[...]Jak myślicie ile mogę dostać z Auto Casco za coś takiego ?
szymekgd pisze:Nie wiem ile mozesz dostac, ale przeczytaj dokladnie regulamin polisy i sprawdz czy nie ma tam zapisow o udziale wlasnym lub min. kwocie szkody...
Sony pisze:szymekgd pisze:Nie wiem ile mozesz dostac, ale przeczytaj dokladnie regulamin polisy i sprawdz czy nie ma tam zapisow o udziale wlasnym lub min. kwocie szkody...
Czytałem regulamin już. Jest zapis, że za uszkodzenia rzędu do 500zł ubezpieczyciel nie ponosi odpowiedzialności. No, ale wymienić cały zderzak, pomalować, założyć w ASO to koszty są pewnie większe
Listopad 2001. Ja mam na polisie tak czy siak opcję "Wycena", więc warsztat nie wchodzi w grę. Jednak dzwoniłem do ASO, żeby zorientować się jak wygląda kwestia nowego polakierowanego zderzaka wraz z montażem.migacz1981 pisze:Sony jakie ASO ile to twoje toledo ma lat co najmniej 7 rok mu idzie czyli by by ASO tylko czesci z polcaru i warsztat ubezpieczyciela gdzies w stodole ASO lapie auta w wieku do 5 lat znam z autopsji