GangstaMarc pisze:Może i ubezpieczalnia alby przy kolejnej składce już Ty
10% = jakieś 60-100zł dodatkowo przy kolejnej składce... Myślę, że jednak będzie zatem wartoGangstaMarc pisze:Pretekst do tuningu jest - tylko kto za to zapłaci? Może i ubezpieczalnia alby przy kolejnej składce już Ty.
W razie czego to żaden problem Jutro planuję zgłosić szkodę, zobaczymy zatem jak się to potoczy. Ciekaw jestem ile kosztuje nowy zderzak, bo na stronie Seata nic nie wyskakuje po wpisaniu numerów z ETKI. Pewnie nowego zderzaka nie idzie dostać i stąd taka sytuacja. Ale mam zamiar zadzwonić do ASO, ciekawe co mi mądrale powiedząkened88 pisze:jakbys wymieniał zderzak to nie sprzedałbys mi lewej kratki od halogenu?
Sony pisze:[...]Jak myślicie ile mogę dostać z Auto Casco za coś takiego ?
szymekgd pisze:Nie wiem ile mozesz dostac, ale przeczytaj dokladnie regulamin polisy i sprawdz czy nie ma tam zapisow o udziale wlasnym lub min. kwocie szkody...
Sony pisze:szymekgd pisze:Nie wiem ile mozesz dostac, ale przeczytaj dokladnie regulamin polisy i sprawdz czy nie ma tam zapisow o udziale wlasnym lub min. kwocie szkody...
Czytałem regulamin już. Jest zapis, że za uszkodzenia rzędu do 500zł ubezpieczyciel nie ponosi odpowiedzialności. No, ale wymienić cały zderzak, pomalować, założyć w ASO to koszty są pewnie większe
Listopad 2001. Ja mam na polisie tak czy siak opcję "Wycena", więc warsztat nie wchodzi w grę. Jednak dzwoniłem do ASO, żeby zorientować się jak wygląda kwestia nowego polakierowanego zderzaka wraz z montażem.migacz1981 pisze:Sony jakie ASO ile to twoje toledo ma lat co najmniej 7 rok mu idzie czyli by by ASO tylko czesci z polcaru i warsztat ubezpieczyciela gdzies w stodole ASO lapie auta w wieku do 5 lat znam z autopsji