moge się dołączyć do dyskusji bo przez pewien czas miałem w domu obie konsole i PS3 i XBOX360.
Grafika w obu jest taka sama praktycznie, jedne gry lepiej wyglądają na xboxie inne na ps3 także tu jest remis.
Pady - od Xboxa jest dużo wygodniejszy, lepiej leży dorosłemu w dłoni, ma odpowiednią wagę dzieki temu że są baterie AA zamiast akumulatora. Pad zdecydowanie lepszy jest w Xboxie
Xbox Live Gold niestety trzeba płacić ale naprawdę warto (126zł na cały rok jeśli skorzystamy z karty kupionej na allegro). Jest dużo więcej użytkowników niż na PS3, serwery są stabilniejsze i ogólnie gra się jakoś lepiej.
Niestety z kontrolerów ruchowych korzystałem tylko w sklepie ale kineckt mi sie duzo bardziej spodobał podczas krotkiej zabawy
Gry na xboxa są duzo tansze!!!!
Xboxa mozna przerobic (tylko po co
) ale tracimy wtedy mozliwosc grania przez neta a uwazam ze konsole sa zwlaszcza do tego stworzone i jest to swietna zabawa
ps3 ma bluray i przegladarke... przegladarki uzylem raz, bluray ani razu wiec jak dla mnie zbedne a podnosi tylko koszt gier
xbox360 moze zastapic w zimie kaloryfer (a mam wersje z poprawionym chlodzeniem)
ogolnie ps3 zostalo sprzedane i bawie sie xbox360 niestety czasu coraz mniej i głównie leży i się na niego kurzy....