zakup konsoli

Luźne gadki o wszystkim
s
szymekgd
Forumowicz

zakup konsoli

Post autor: szymekgd »

jakub_bb, zapodaj link na alledrogo do uzywanej/nowej konsoli ktora ma wszystko co trzeba do grania, prosze ;)

Taka konsola to bedzie trafiony prezent dla 4o latki?
Michal
Awatar użytkownika
jakub_bb
Forumowicz
Auto: Audi A4 B6
Model: 1.9 TDI AWX

zakup konsoli

Post autor: jakub_bb »

szymekgd, z pewnością będzie trafiony prezent :) jeszcze jak będą odpowiednie gry np. Kinect adventure, Kinect sports 1 i 2, Animals to będzie zachwycona :)

Używane:
http://allegro.pl/jak-nowy-xbox-360-sli ... 72652.html
http://allegro.pl/xbox360-kinect-gry-gw ... 38581.html tylko tutaj jest licytacja

Nowe:
http://allegro.pl/xbox-360-4gb-kinect-a ... 14849.html co prawda dysk 4gb ale do grania jak najbardziej wystarcza.

a ja osobiście kupiłem dokładnie ten zestaw:
http://allegro.pl/xbox360-250gb-slim-ki ... 47216.html
Oni sprzedają konsole już przerobioną przez co gry można kupować za 15zł lub samemu ściągać z neta. No i dają 3 letnią gwarancję. Jedyne co to tak jak pisali poprzednicy jak jest konsola przerobiona to nie wolno konsoli łączyć z netem bo mogą zablokować konsolę.
Mnie tam granie przez neta nie jest jakoś potrzebne tym bardziej, że trzeba za to płacić, więc wolę mieć gry za grosze niż grać on line
Awatar użytkownika
regii.kr
Forumowicz
Auto: Seat Toledo 1M
Model: 1.9 TDI

zakup konsoli

Post autor: regii.kr »

s
szymekgd
Forumowicz

zakup konsoli

jakub_bb, dzieki ;) Rozumiem,ze kupujac w sklepie i chcac "uaktualnic" system musze liczyc sie ze zlamaniem gwarancji?
Michal
Awatar użytkownika
jakub_bb
Forumowicz

zakup konsoli

szymekgd, dokładnie, a kupując u nich oni dają Ci gwarancję, więc w sumie można być spokojnym, mają też w ofercie tańsze opcję z 4gb dyskiem :)
Ja akurat mieszkam 3 ulice od nich więc kupiłem na miejscu, a jak z nimi zagadasz to za drobną opłatą wsadzą do paczki jakieś "tańsze" gry :P
s
szymekgd
Forumowicz

zakup konsoli

jakub_bb, dyski sa dedykowane pod konsole?
Michal
Awatar użytkownika
jakub_bb
Forumowicz

zakup konsoli

tak, ale można podłączyć na USB, tylko nie wiem czy na takim dysku podłączonym można zainstalować gre :)
Awatar użytkownika
regii.kr
Forumowicz
Auto: Seat Toledo 1M
Model: 1.9 TDI

zakup konsoli

Post autor: regii.kr »

niestety nie
d
dude88pl
Forumowicz

zakup konsoli

Post autor: dude88pl »

moge się dołączyć do dyskusji bo przez pewien czas miałem w domu obie konsole i PS3 i XBOX360.
Grafika w obu jest taka sama praktycznie, jedne gry lepiej wyglądają na xboxie inne na ps3 także tu jest remis.
Pady - od Xboxa jest dużo wygodniejszy, lepiej leży dorosłemu w dłoni, ma odpowiednią wagę dzieki temu że są baterie AA zamiast akumulatora. Pad zdecydowanie lepszy jest w Xboxie
Xbox Live Gold niestety trzeba płacić ale naprawdę warto (126zł na cały rok jeśli skorzystamy z karty kupionej na allegro). Jest dużo więcej użytkowników niż na PS3, serwery są stabilniejsze i ogólnie gra się jakoś lepiej.
Niestety z kontrolerów ruchowych korzystałem tylko w sklepie ale kineckt mi sie duzo bardziej spodobał podczas krotkiej zabawy
Gry na xboxa są duzo tansze!!!!
Xboxa mozna przerobic (tylko po co ;-) ) ale tracimy wtedy mozliwosc grania przez neta a uwazam ze konsole sa zwlaszcza do tego stworzone i jest to swietna zabawa

ps3 ma bluray i przegladarke... przegladarki uzylem raz, bluray ani razu wiec jak dla mnie zbedne a podnosi tylko koszt gier
xbox360 moze zastapic w zimie kaloryfer (a mam wersje z poprawionym chlodzeniem)

ogolnie ps3 zostalo sprzedane i bawie sie xbox360 niestety czasu coraz mniej i głównie leży i się na niego kurzy....
Seat Toledo II 1,8 20V Signo + LPG 2003r.
Obrazek
s
szymekgd
Forumowicz

zakup konsoli

dude88pl pisze:Xboxa mozna przerobic (tylko po co ;-) ) ale tracimy wtedy mozliwosc grania przez neta

Uzywajac oryginalnych gier tez?

xbox360 moze zastapic w zimie kaloryfer (a mam wersje z poprawionym chlodzeniem)

Wlasnie, jak to jest jest z tym grzaniem, podobno w slimach rozwiazano ten problem? Zastanawiam sie nad wersja 120GB i ona pewnie jest problematyczna?
Michal
ODPOWIEDZ