No wtedy tak, ale w sumie dostaje więcej kasy przy szkodzie całkowitej i mogę auto złomować albo naprawić i jeżdzić. Jutro ma być zobaczymy co wymyślą.
[ Dodano: 2011-11-16, 22:12 ] No panowie jestem po wycenie i jestem zawiedzony;( 2336zł, w tym rzeczoznawcza stwierdził iż Zderzak tylni do wymiany, listwa ozdobna prawa i srodkow, list mocowania zderzaka, zaslepka haka holownicznego, napis toledo, napis seat. Do naprawy nadaje się wsponik zderzaka , blacha zamykajaca, pokrywa bagaznika sciana boczna tylna prawa, hak do sprawdzenia i tyle w sumie. Będe musiał chyba sciągnać zderzak i niech patrzy co jest pod nim.
Była Nexia 1.5 8V 75KM
Było Toledo 1L 2.0 8V 115KM automat !
Jest Toledo 1M 1.9 TDi 110KM
Czas zaktualizować teraz będę naprawiał przód dzisiaj jakiś kundel bury postanowił popełnić samobójstwo i wybrał sobie właśnie mnie i widziałem cel swój osiągnął bo leżał i się nie ruszał albo udawał żebym go nie dobił a ja już myślałem że będzie fajnie podłokietnik zamontowany już plany powoli do przodu a tu bach i znowu cofam się i trzeba się rozejrzeć za zderzakiem
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
Caly czas się zastanawiam ale te ceny na allegro mnie przerażają tych top sportów i muszę mieć na uwadze że Ac nie mam i pies mi nie wypłaci odszkodowania muszę własne konto nadszarpnać
lucassiuss, a to trzeba było AC brać W sumie nadal możesz mieć AC, bo Twoje auto ma 8 lat obecnie Zapodałbyś jakieś foto jak ten przód wygląda, bo nie wiem czy zdążę na żywo oblookać