Nie wiem co to a co do pozostałych rzeczy:Karollq pisze:Auto prowadzi się przyjemnie, tylko przy skręcie delikatnym kierownica w prawo coś tam szaruje. - Sprzedawca powiedział, że to SIMERBLOCK w prawym przednim kole do wymiany.
Któryś z węży na dolocie jest pęknięty ceny nie znam,Karollq pisze:Przy przyśpieszaniu delikatny świst, gwizd, coś w tym stylu.
Poduszka pod skrzynią od strony kierowcy do wymiany (ona jest olejowa i nie widać zużycia trza wymienić i już)mam ten sam problem i lenia żeby go rozwiązać a koszt poduszki ok. 40zł FEBI-BILSTEIN,Karollq pisze:Na wolnych obrotach i przy wolnej jezdzi samochód się trzęsie.
Mechanizm i tak do wymiany,bo linka się zerwała,Karollq pisze:Nie otwiera się szyba przednia pasażera, słychać silniczek ale nie opuszcza.
W bagażniku po lewej stronie masz pod plastikiem od osłony lampy masz pompkę.Zobacz czy jest podłączony,jeżeli nie to zobacz w drzwiach od pasażera jest siłownik sterujący podłącz centralke i poruszaj ryglem jak nie będzie sie pompka chciała wyłączyć to znakiem tego gdzieś masz układ nieszczelny ja stawiam że nie masz w ogóle siłownika w prawych dzrwiach bo coś tam bylo robione.Karollq pisze:Nie działa immobilaizer i centranly.
To TOLEDO części nie są drogie ja bym się zamknął w 400zł tylko nie wiem co to tenKarollq pisze:Teraz włoże z 1 tys i powinno być wszysko ok.
,ale to chyba bedzie jakiś grat w stylu bulgotnicy lub wyrypatora tylnej osiKarollq pisze:SIMERBLOCK
szymekgd pisze:podobno ma podgrzewane fotele, ale jakos nie widze na konsoli wlacznikow.
5. Jezeli sprowadzony, to patrzac na cene, ma na bank skrecony przebieg i to grubo...
Ogolnie auto warte obejrzenia ze wzgledu na ladny kolor nadwozia i tapicerki, oraz silnik, z tego co widze to ma chyba 90KM,nie jest to 110KM AFN, czyli jest z turbina bez zmiennej geometrii, co czynni go tanszym w eksploatacji i podatnym na tunning, jednak na podane w ogloszeniu spalanie za bardzo nie licz. Swoja opinie o mocy silnika opieram na porownaniu ze swoim, jezeli jednak ma 110KM to pewnie z oznaczeniem 1Z, ale troche dziwne, ze siedzi w tym roczniku...
Zdjecie komory jest kiepskie, ale mam wrazenie, ze poziom plynu wspomagania jest niski, jezeli to potwierdzisz o obejrzyj pompe i sprawdz magiel.
Jak powinny one wyglądać? W instrukcji jest to dosyć niejasno pokazane (i piszą że modele z poduszką mają gdzieś indziej).
Jest sprowadzony, bo zaznaczone że z Niemiec. Ile byś za takiego dał (opierając się na dostępnych informacjach, jutro przedzwonię się umówić na obejrzenie to i wypytam trochę) z uwzględnieniem realnego przebiegu na poziomie pewnie min. 250 tys.?
Po czym to poznajesz? Jak wspomniałem wyżej wypytam właściciela to będzie wiadomość pewna.
Gdzie jest jakiś zbiornik od tego? Bo w instrukcji niby pokazane na dole po środku (prawie), ale na tym zdjęciu nic nie widzę co by miało zawierać jakiś płyn tam.