Dla mnie takiego smiecia ktory pije i po chwili siada za kierownice powini wsadzac od razu za kraty sad 24 godzinny i wyrok od 1 roku wzwyz,lub roboty spoleczne badz przywlaszczenie mienia z licytacja.
Sony, kaspoll jeździ ładnie jak jechaliśmuy na zlot to była tylko prędkość i podwójna ciągła. I jeszcze mnie namawiał do złego alrto fakt, kaspoll ma ciężką noge
Danielek. pisze:Dla mnie takiego smiecia ktory pije i po chwili siada za kierownice powini wsadzac od razu za kraty sad 24 godzinny i wyrok od 1 roku wzwyz,lub roboty spoleczne badz przywlaszczenie mienia z licytacja.
Najlepszą opcją jest paradownie przez tydzień w dykcie a'la Cygan z Torunia po rodzinnym mieście delikwenta skazanego za jazdę po pijaku z napisem że oto pan XY prowadził dnia tego i tego pojazd pod wpływem alkoholu i miał X promili.Mało tego kara ta miałaby wynikać z ustawy i być egzekwowana z automatu tak jak utrata prawka żeby sądy nic do tego nie miały i dalej karały za to przestępstwo jak do tej pory a jeżeli winny by tego nie zrobił odwiesiło by mu się karę bez możliwości wyjścia przed terminem.Gwarantuje wam że ilość przestępców na podwójnym gazie zmalałaby o połowe