Warunki na drogach...

Luźne gadki o wszystkim
Awatar użytkownika
Roxon40
Moderator
Auto: Renault
Model: Laguna III 2.0 140KM PB

Warunki na drogach...

Post autor: Roxon40 »

Dobra to ja się zapytam o drogę nr 11 w kierunku Poznania jak wygląda jakieś dziwne utrudnienia ?? W piątek jadę na Skorzęcin przez Kutno, Ostrów, Wrześnię??
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
:diabelek: EcuProject :diabelek:
:one: Jest 140 KM i 195 Nm Pb :582:
h
hehejol
Forumowicz

Warunki na drogach...

Post autor: hehejol »

Witam Warszawiaków. Chodzi mi o najłatwiejszy i najmniej zakorkowany przejazd przez Warszawe , wjazd od strony Białegostoku , musze dojechac na ulice Czerniakowską 231 (szpital) który most wybrać ? słyszałem ze są duze remonty. Prosze o pomoc :-)
l
lolek
Forumowicz
Auto: Seat Toledo 1M
Model: 1.9 TDI

Warunki na drogach...

Post autor: lolek »

Zalezy od godziny. W godzinach szczytu wszystkie mosty sa zapchane. Jesli np weekend albo poza godzinami szczytu to mozna zaczynajac od Slasko-Dabrowskiego, Swietokrzyskiego albo Poniatowskiego. Jesli nie chcesz krecic to jedziesz caly czas prosto do mostu Slasko-Dabrowskiego, zjezdzasz w dol i wzdluz Wisly az do Ludnej. Ludna juz prosto pod Szpital.
h
hehejol
Forumowicz

Warunki na drogach...

godzina pewnie będzie nie ciekawa, bo mysle że w środe o 8 rano wjade do warszawy. Dzieki stary za pomoc :) cos pokombinuje :-P
l
lolek
Forumowicz

Warunki na drogach...

To tragedia. Ale jesli bedziesz jechal przez Marki i jakos sie przetelepiesz to moze zjazd w Trase Torunska i pozniej wybrzezem Gdynskim. Trasa Torunska jeszcze jakos jedzie. Najgorzej jest na Pradze przed Wilenskim. Trzeba sporo odstac. Pozniej przez Slasko-Dabrowski tez czekasz.
h
hehejol
Forumowicz

Warunki na drogach...

to chyba wyjade wczesniej i poczekam pod szpitalem, lepsze to niż sie pchać potem w tych korkach , jakbym w Warszawie był przed 7 to też tak bedzie zapchane ??
l
lolek
Forumowicz

Warunki na drogach...

O 6:55 tak :-D Czesto jezdze przez Wilenski ok 7:30 i jest padaka. Czasem nawet skrzyzowanie sie zapycha. Przed 6:30 powinienes dac rade. No i pewnie bedziesz pierwszy w kolejce do lekarza.
h
hehejol
Forumowicz

Warunki na drogach...

Ok w takim razie dzieki Stary , szerokosci ! :-)
Awatar użytkownika
tony
Zasłużony

Warunki na drogach...

Post autor: tony »

najmniej wg mnie stoi się na gdańskim o 7 powinno być w miarę. Ostatnio leciałem w okolicach 8 to straciłem tylko jakieś 15 min.
Jak będziesz jechał to nie pchaj się na wiadukt nad rondem Starzyńskiego tylko leć dołem.
Jak zwykle wszystko zależy od dnia...
Pozdrawiam użytkowników Seata Toledo. Dziękuję wam za dobroć i za modlitwy. Z serca wam błogosławię.
Serdetschnje posdrawjam Toledziakuf
Tony
h
hehejol
Forumowicz

Warunki na drogach...

Wrociłem własnie z Warszawy , poleciałem przez most Śląsko-Dąbrowski tak jak proponował lolek , wjechałem koło godziny 6:45 i było ok , żadnych korków :p powrót też udany , dzieki wielkie i mam drugą prośbe poszukuje noclegu w Warszawie , ale o tym w odpowiednim temacie
ODPOWIEDZ