Warunki na drogach...

Luźne gadki o wszystkim
Awatar użytkownika
Roxon40
Moderator
Auto: Renault
Model: Laguna III 2.0 140KM PB

Warunki na drogach...

Post autor: Roxon40 »

Witajcie. Znalazłem temat o utrudnieniach ale był w koszu więc założyłem coś podobnego.

Mianowicie jadę nad morze dokładnie do Władysławowa. Chcę jechać trasą nr 1 lub polecieć nieco bokiem czyli 11 - 15 - 25 na Bydgoszcz.

Powiedzcie mi jakie mogą mnie spotkać utrudnienia na drogach w waszych regionach zwłaszcza najbardziej interesuje mnie Włocławek. Do Łodzi to mniej więcej wiem czego mogę się spodziewać.
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
:diabelek: EcuProject :diabelek:
:one: Jest 140 KM i 195 Nm Pb :582:
Awatar użytkownika
dominik
Forumowicz
Auto: Seat Toledo 1M
Model: 1.9 TDI

Warunki na drogach...

Post autor: dominik »

a wiec tak: Włocławek masz cały rozkopany i między włocławkiem a toruniem są wahadełka :) zalecany objazd który przetestowałem to taki: gdy wjedziesz do włocławka to na PIERWSZYCH światłach w prawo. Jedziesz cały czas prosto i dojeżdżasz do drogi nr 10 bodajrze i skręcasz w lewo. I chyba cały czas prosto i objeżdżasz to wszystko :) szerokości życzę :)
R
Romano
Forumowicz

Warunki na drogach...

Post autor: Romano »

Dobrze wiedzieć bo też tam się wybieram :P :)
Awatar użytkownika
sroczkin
Forumowicz

Warunki na drogach...

Post autor: sroczkin »

a wiec po zjeździe z jedynki lub A1 na obwodnicy trójmiejskiej masz utrudnienia za pruszczem zwężka i koreczki na poczatku gdańska zwężka i koreczki oraz jak zwykle o tej porze roku koreczki od początku redy do zjazdu na wladka i az do samego wladka a pozaty w godz 15-18 koreczek w calej Gdyni wiadomo powroty z pracy bezpiecznej podroży i udanego odpoczynku nad morzem a na marginesie polecam wypad do Łeby do Park Łeba jeszcze większy park jurajski niz ten kolo Bydgoszczy
Awatar użytkownika
Roxon40
Moderator

Warunki na drogach...

A więc pozdrawiam was z Władysławowa. Właśnie przechodzi tu burza :)
Generalnie trasa zleciała mi w miarę bez korkowo. Jednak polecam ominąć Włocławek i Toruń. Mimo że przeleciałem na zwężkach bez problemu to jednak trochę mi czasu zajęło minięcie 4 zwężek. Do Władysławowa bez korka by było ale jakiś samochód na rondzie w Swarzewie wjechał do rowu i się zatkało. Pozdrawiam
J
Joe*Quarry
Forumowicz

Warunki na drogach...

Post autor: Joe*Quarry »

u mnie jak co roku korki w mieście jak diabli, wszędzie pielgrzymi, aleje zapchane, drogi boczne do Czewki ruch wahadłowy bo pielgrzymki ehhh i do tego codziennie korek na DK1 ale za 3 lata będzie obwodnica, która bedzie oddana do użytku za 5 lat, która po roku bedzie dziurawa jak sito, którą i tak nie będę jeździł :P
Awatar użytkownika
goomis86
Forumowicz
Model: 1.9 TDI ARL

Warunki na drogach...

Post autor: goomis86 »

Roxon40 pisze:A więc pozdrawiam was z Władysławowa. Właśnie przechodzi tu burza :)
Generalnie trasa zleciała mi w miarę bez korkowo. Jednak polecam ominąć Włocławek i Toruń. Mimo że przeleciałem na zwężkach bez problemu to jednak trochę mi czasu zajęło minięcie 4 zwężek. Do Władysławowa bez korka by było ale jakiś samochód na rondzie w Swarzewie wjechał do rowu i się zatkało. Pozdrawiam

A ja z Dębek (27km od Władysławowa) i takiej burzy jeszcze nie widziałem :-D
Roxon40 może jakieś piwko we Władku?
Awatar użytkownika
Roxon40
Moderator

Warunki na drogach...

Hihi nie widzę problemu jestem tu do niedzieli więc jakieś popołudnie możemy się umówić :)
J
Joe*Quarry
Forumowicz

Warunki na drogach...

Post autor: Joe*Quarry »

jak nie będziecie w stanie we dwóch wrócić do domu, to zadzwońcie i przyjadę po Was, wtedy już w trójkę nie będziemy w stanie wrócić o własnych siłach :P
Awatar użytkownika
goomis86
Forumowicz
Model: 1.9 TDI ARL

Warunki na drogach...

Post autor: goomis86 »

Joe*Quarry pisze:jak nie będziecie w stanie we dwóch wrócić do domu, to zadzwońcie i przyjadę po Was, wtedy już w trójkę nie będziemy w stanie wrócić o własnych siłach :P

A to Ty też gdzieś tu w okolicy przebywasz? To nas już 3 jest :-D to już na impreze można się umawiać :-P
ODPOWIEDZ