dziś sprawdzałem i potwierdzam, że kombinacja z mazowsza przez Grudziądz i dalej A1 do 3miasta pozwala oszczędzić min 1h jazdy i sporo nerwów oraz pompowania sprzęgła
Pozdrawiam użytkowników Seata Toledo. Dziękuję wam za dobroć i za modlitwy. Z serca wam błogosławię.
Serdetschnje posdrawjam Toledziakuf
Tony
w sobotę będę jechał do Skarżysko-Kamiennej i dalej na Końskie. Niestety będę miał zapiętą dość dużą przyczepę, orientujecie się może jak wygląda sytuacja i co lepiej omijać ??
Witam. Wybieram się jutro w trasę, czy jechał ktoś ostatnio trasą nr 8 Mszczonów - Piotrków Trybunalski? Targeo pokazuje mi od groma robót drogowych, czy faktycznie jest tak rozkopana?
Koti wracałem nie tak dawno przez Łódź od strony Włocławka. Jak trafisz w korek to dramat i stoisz. Tydzień wcześniej jechałem 8 i fakt jest tam tych zwężek trochę ale idzie płynnie około 80 na godzinę i sobie tak pyrkasz
Stanowczo odradzam skrócenia sobie drogi 7 i przez Grójec do 8. Dramat
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
Roxon40 pisze:Stanowczo odradzam skrócenia sobie drogi 7 i przez Grójec do 8.
Ja będę jechał Grójec - Mszczonów - Piotrków Trybunalski - Łask - Sieradz.
Jechałem ostatnio Grójec - Rawa Mazowiecka to porażka totalna była. Nie wiem czy już zrobili tą drogę dlatego wolę przez Mszczonów.
Sądzę że nie ja tam jechałem w nocy to myślałem że dojechałem do końca świata. A na tych moich oponach 225 tylko się modliłem żeby nie wpaść w te doły co mają po 2 metry uskoku
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
Trasa nr 8 na odcinku Mszczonów - Piotrków Trybunalski rozryta na maxa. Jakoś się jedzie ale dużo ograniczeń prędkości i korki się robią. I nua1 doda1ftek misia1ki z suszarkami stoją jakby było gdzie przycisnąć.