Warunki na drogach...

Luźne gadki o wszystkim
Awatar użytkownika
bartekmk
Forumowicz
Auto: Seat Toledo 1M
Model: ASV++

Warunki na drogach...

Post autor: bartekmk »

Romano ja w zeszlym roku jechałem do mielna wlasnie przez berliner ring. wyjechałem z mikołowa ok 6:30 i w szczecinie bylem o 12 (darlem wtedy berlingo 1.6hdi 90km 140-160kmh ale i tak przyzwoity czas) a w samym mielnie o 15. pamietam ze po ok 700km musialem tankowac a mialem pelny bak 60l;/ z powrotem jechałem drogą nr 3 a potem tak jak migacz1981 pisze, tylko ze w drugą strone. zajeło to ok 10 godzin ale mialem przystanek na papu no i wiadomo, nie dalo sie tak szybko jak w niemczech jechac.

http://tnij.org/mnd1 link do trasy (pierwsza sugerowana)
R
Romano
Forumowicz

Warunki na drogach...

Post autor: Romano »

Ok danke za pomoc.
Awatar użytkownika
migacz1981
Forumowicz
Model: 1.9 TDI ASV

Warunki na drogach...

Post autor: migacz1981 »

bartekmk pisze:wyjechałem z mikołowa ok 6:30 i w szczecinie bylem o 12 (darlem wtedy berlingo 1.6hdi 90km 140-160kmh ale i tak przyzwoity czas) a w samym mielnie o 15.
.Właśnie o to chodzi najechałeś na korki w Goleniowie Nowogardzie i Płotach,jakbyś wyjechał wcześniej to ze Szczecina do Mielna jechałbyś 2 godz. zamiast 3,5 na wariackich papierach.Jeżeli chodzi o 3 to czas się skraca przez oddanie drogi S3 bo od Gorzowa do Goleniowa jedzie się po dwóch pasach
Awatar użytkownika
peter174
Zasłużony
Model: 1.9 TDI ASZ

Warunki na drogach...

Post autor: peter174 »

w tym tygodniu wybieram sie z Białegostoku do Ustki .. bede jechał w ciągu dnia roboczego ... i teraz moje pytanko : jaką trasę polecacie ? ... z podlasia do Olsztynka droga jest w miare jasna i nie mam watpliwosci któredy jechac ... natomiast chetnie wysłucham sugestii co do dalszej trasy tj od Olsztynka do Ustki ? czy trzymac się DK 7 a potem obwodnica trojmiasta i DK 6 czy moze jakas alternatywa dla wielkiego placu budowy jakim aktulnie jest "siódemka" i obwodnica 3-miasta ?
[center][you] jeżeli szukasz jakiejś instrukcji o swoim Seacie to[/center]
[center]Obrazek[/center]
Awatar użytkownika
migacz1981
Forumowicz
Model: 1.9 TDI ASV

Warunki na drogach...

Post autor: migacz1981 »

Spróbuj przez Kartuzy,kiedyś omijałem 3miasto jadąc do krynicy ale to było dawno i nie pamiętam szczegółów także zobacz sobie na mapę
s
szymekgd
Forumowicz

Warunki na drogach...

Post autor: szymekgd »

Nie przesadzaj z "placem budowy" na obwodnicy trojmiasta, jest tylko krotkie zwezenie i ograniczenie do 60-70? przy wjezdzie od strony gdanska, dalej juz tylko prosta droga, chyba ze ktos sie "wykrzaczy" - a to codziennosc, na 6 mozesz spodziewac sie do redy korkow zwiazanych z turystami napierajacymi na polwysep.
Awatar użytkownika
tony
Zasłużony

Warunki na drogach...

Post autor: tony »

dk 7 to porażka stałem 1h przed elblągiem ...
Zamknęli jedną jezdnię obwodnicy :evil:
wracam A1 :)
Pozdrawiam użytkowników Seata Toledo. Dziękuję wam za dobroć i za modlitwy. Z serca wam błogosławię.
Serdetschnje posdrawjam Toledziakuf
Tony
s
szymekgd
Forumowicz

Warunki na drogach...

Post autor: szymekgd »

Hmm, A1 jest alternatywa dla krajowej 1, a nie 7..
Awatar użytkownika
tony
Zasłużony

Warunki na drogach...

Post autor: tony »

Czasowo lepiej wychodzi z Mazowsza pojechać do Grudziądza i wbić się na A1 niż jechać dk7 :)
to tylko Polska właśnie :lol:
Pozdrawiam użytkowników Seata Toledo. Dziękuję wam za dobroć i za modlitwy. Z serca wam błogosławię.
Serdetschnje posdrawjam Toledziakuf
Tony
Awatar użytkownika
DzieX
Administrator
Auto: Seat
Model: Toledo 1M
Kontakt:

Warunki na drogach...

Post autor: DzieX »

A ja jutro pomykam z Lublina do Krynicy Zdrój. We wtorek powrót. Ktoś ma jakieś informacje co do warunków? Remonty czy coś? Jadę przez Rzeszów.
SEAT Toledo .:R32 4x4: forum facebook blog | VW Polo | RENAULT Laguna | SEAT Leon
ODPOWIEDZ