Warunki na drogach...

Luźne gadki o wszystkim
Awatar użytkownika
Roxon40
Moderator
Auto: Renault
Model: Laguna III 2.0 140KM PB

Warunki na drogach...

Post autor: Roxon40 »

Panowie będę leciał w przyszły piątek na Łomżę. Droga ma przebiegać S1 potem wbijam na 8 na Warszawę a potem na Łomżę.

Teraz tak czy działają te urządzenia pomiarowe na 8 na wjeździe i wyjeździe żebym czasem nie dostał mandatu przypadkiem.
Jak tam z przelotem przez Warszawę. Co prawda będzie to pewnie godzina 21 jak będę przez nią leciał ale jak tam z remontami da się ją w miarę jakoś przejechać czy lepiej minąć ??
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
:diabelek: EcuProject :diabelek:
:one: Jest 140 KM i 195 Nm Pb :582:
l
lolek
Forumowicz
Auto: Seat Toledo 1M
Model: 1.9 TDI

Warunki na drogach...

Post autor: lolek »

Przez Wawe po 21 bez trudu przejedziesz. Zwlaszcza w piatek. W sumie zawsze mozesz trafic na jakies weekendowe frezowanie ale nie powinno byc problemu.
Awatar użytkownika
Roxon40
Moderator
Auto: Renault
Model: Laguna III 2.0 140KM PB

Warunki na drogach...

Post autor: Roxon40 »

No ale to raczej nie spowoduje mojego stania 3 godzin w korku :-D :-D :-D chyba :)
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
:diabelek: EcuProject :diabelek:
:one: Jest 140 KM i 195 Nm Pb :582:
Awatar użytkownika
tony
Zasłużony

Warunki na drogach...

Post autor: tony »

raczej nie,
później przygotuj się na czyszczenie turbiny na S8 :) na obwodnicy Radzymina są zaje*iste mini progi :evil:
Pozdrawiam użytkowników Seata Toledo. Dziękuję wam za dobroć i za modlitwy. Z serca wam błogosławię.
Serdetschnje posdrawjam Toledziakuf
Tony
s
siemionek78
Forumowicz

Warunki na drogach...

Post autor: siemionek78 »

tony a mozesz troche jasniej o jakie mini progi ci chodzi?? moze jakis niedoinformowany jestem
Awatar użytkownika
tony
Zasłużony

Warunki na drogach...

Post autor: tony »

Przy wiaduktach są takie garby na drodze - przy 140 już je dobrze czuć :evil:
Pozdrawiam użytkowników Seata Toledo. Dziękuję wam za dobroć i za modlitwy. Z serca wam błogosławię.
Serdetschnje posdrawjam Toledziakuf
Tony
Awatar użytkownika
Danielek.
Forumowicz
Model: 1.9

Warunki na drogach...

Post autor: Danielek. »

tony pisze:Przy wiaduktach są takie garby na drodze - przy 140 już je dobrze czuć :evil:

Potwierdzam, zwroc szczegulna uwage na
- Butelkowo zielona Vectre C
-Czarne Mondeo
-Jasno niebieskiego Passata B6

Wiadomo kto tym jezdzi.

A garby o ktorych wspominal Tony sa tylko na poczatku,pozniej juz jest spoko,cisnac do oporu mozesz jak zjedziesz z wiaduktu na ktorym bedzie dosc ostry zakret w prawo napewno bedziesz wiedzial o ktory mi chodzi,pozniej juz jest caly czas prosta droga. :-D
s
siemionek78
Forumowicz

Warunki na drogach...

Post autor: siemionek78 »

dzieki panowieza informacje
R
Romano
Forumowicz

Warunki na drogach...

Post autor: Romano »

Panowie, wybieram się w niedalekim czasie do Świnoujścia. Możecie mi powiedzieć czy:
- lepiej jechać przez Niemcy i zjechać na Kołbaskowo
- jechać na północ Niemiec i wjechać do Świnoujścia od strony niemieckiej (jest tam jakiś wiadukt i nie wiem czy jest płatny, poza tym mam lpg i musiałbym gdzieś zatankować w Dojczach co wiąże się chyba z kupnem przejściówki na gaz)
- jechać przez Wrocław, Poznań ?
Awatar użytkownika
migacz1981
Forumowicz
Model: 1.9 TDI ASV

Warunki na drogach...

Post autor: migacz1981 »

Kolego jedż sobie A4 w kierunku granicy około 108km będziesz miał zjazd na drogę nr 345 Strzegom-Rawicz,Ty jedziesz w kierunku Rawicza po ok.16km dojedziesz do miejscowości Wilczków i tam dojedziesz do skrzyżowania z drogą 94,Ty skręcasz w lewo w kierunku Zielonej Góry,Prochowic i tam droga 94 odchodzi w lewo na Legnicę a Ty jedziesz dalej prosto tylko nr drogi się zmienia na 36 i tą drogą dojedziesz do Lubina i drogi krajowej nr 3 a od Gorzowa S3 i to jest najlepsza opcja pod warunkiem,że wyjedziesz z domu najpózniej o 16,bo tylko w ten sposób unikniesz korków w newralgicznych miejscach bo będziesz tam w środku nocy a nie jak reszta śląskiej braci,nad ranem,np.na styku 3 z 6 pod Goleniowem.Wiem co pisze,bo juz jakieś 5 lat w sezonie letnim jeżdże z towarem prawie co tydzień z Wałbrzycha do Kołobrzegu w tamten piątek wyjechałem o 18:30 a dojechałem o 01:20 bez wariactwa i nie jechałem szybciej jak 110km/h a auto to MB Sprinter 516CDI furgon na blizniaku na drodze pusto bo jeszcze urlopowicze ze śląska byli w domach jak ja wyjerzdżałem a to najgorsze zawalidrogi do tego każdy ma co najmniej 3 nawigacje i dwa CB radia :-P .Naprawde!
ODPOWIEDZ