Witam jestem nowy na tym forum więc chciałbym się przywitać na samym początku i jeżeli piszę w złym dziale albo założyłem nowy temat nie potrzebnie ponieważ podobny już jest gdzieś na forum t przepraszam(szukałem podobnego tematu, ale nie mogłem znaleźć)
Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem SEATA TOLEDO II i w związku z czym chciałbym, żeby wszystko chodziło tak jak się należy... Nie działa mi podświetlenie pokręteł, z tego co tutaj przeczytałem jest jedna żaróweczka, którą dzisiaj wymieniłem z nadzieją, że to tylko ona jest przyczyną egipskich ciemności, ale niestety to nie ona jest ich przyczyną, no i w tym miejscu kieruje do Was Klubowicze pytanie co mam zrobić dalej? sprawdziłem bezpieczniki niby wszystko gra, rozebrałem nawet ten panel choć nie do końca bo nie chciałem połamać go:-/ wsadziłem rękę dziurą od radia no i niby wszystkie wtyczki na swoim miejscu... nie mam pojęcia co dalej zrobić i proszę o pomoc. Liczę na Was:-) Dodam tylko, że pokrętło od regulacji jasności zegarów też mi nie działa- zegary świecą się po włączeniu zapłonu i cały czas z taką samą jasnością. Może to mieć jakiś wpływ? Nie wiem ja się na tyle nie znam pomóżcie proszę!
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2012, 23:36 przez
kuca3, łącznie zmieniany 1 raz.