Toledo II z silnikiem 1.6

Toledo II generacji
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
bartekmk
Forumowicz
Auto: Seat Toledo 1M
Model: ASV++

Post autor: bartekmk »

widze, że w tym temacie żwawiej odpisujecie:) bardzo poważnie zacząłem sie zastanawiać nad tym http://otomoto.pl/seat-toledo-C17435367.html

nie udało mi sie znaleźć nic podejrzanego na tych zdjęciach. przebieg troche niski ale nawet jakby był zrzucony o 100k to nie jest źle. jakieś opinie? troche ten czerwony kolor jest na minus, niby ładnie wygląda ale z doświadczenia wiem co sie dzieje po czasie z czerwonym lakierem. myśle, że ugadam sie z gościem i podjade do seata na kompa i stan techniczny.
Awatar użytkownika
vwir
Zasłużony
Auto: DS5, Leaf
Model: 2.0HDI, EE

Post autor: vwir »

Nie wygląda źle, ale na odległość to żadna ocena... Nie wiem, czy dobrze widzę, ale ten mieszek od lewarka zmiany biegów nie wygląda na 150tys przebiegu.
h
hehejol
Forumowicz

Post autor: hehejol »

bartekmk ,Kolor całkiem spoko , przebieg wcale nie musi być kręcony , ja mam Tolka z salonu 2001r. i 80 tys przebiegu ( tyle że w benzynce )to raz, a dwa mój mieszek tez jest przetarty w dwóch miejscach więc myśle że to zależy od wielu czynników. Uchwyt na drzwiach kierowcy wygląda na niezniszczony. Musiałbyś go dokładnie obejrzeć ale to juz na żywo bo po fotkach raczej nie ma sie do czego przyczepić ;-)
Awatar użytkownika
bartekmk
Forumowicz

zauważyłem tylko jedną rzecz i to dopiero teraz.. rano tego nie było - kraj pochodzenia - Wielka Brytania..
Awatar użytkownika
kornat
Forumowicz
Model: 1.9 TDI AHF

Post autor: kornat »

bartekmk pisze:widze, że w tym temacie żwawiej odpisujecie:) bardzo poważnie zacząłem sie zastanawiać nad tym http://otomoto.pl/seat-toledo-C17435367.html

Fajnie, dwa uchwyty na kubki i brak włącznika ogrzewania tylnej szyby :D
Awatar użytkownika
vwir
Zasłużony

Tam nie ma dwóch uchwytów na kubki. Zerknij na zdjęcie na którym masz zbliżenie radia. Co nie zmienia faktu, że anglika to bym sobie darował ;)
s
szymekgd
Forumowicz

Post autor: szymekgd »

Czyli przebieg 146kkm stal sie malo wiarygodny...
Awatar użytkownika
bartekmk
Forumowicz

jak sprzedawca sie nie przyzna to da rade jakoś sprawdzić czy auto jest po przeróbce?
pewnie był jakiś gościu oglądać który sie kapnął że to anglik i ten dopisał potem w ogłoszeniu wielka brytania. już mi sie go nawet nie chce jechać oglądać. polowań ciąg dalszy.
s
szymekgd
Forumowicz

Post autor: szymekgd »

Jak sprzedawca dobrze zakombinuje z papierami to kupisz anglika i nawet nie bedziesz o tym wiedzial, mozesz zwrocic uwage na lampy z przodu, niektorzy zostawiaja ang. i masz pozniej problem. Dekodujac vin poznasz rynek przeznaczenia.
Awatar użytkownika
vwir
Zasłużony

A jak jest z bezpiecznikami? Anglik nie ma ich przypadkiem po prawej stronie? Podejrzewam, że mało komu chce się je przenosić na stronę kierowcy.
ODPOWIEDZ