Witam. Pojechałem umyć samochód na myjke było 22 stopni a po myciu 13,5 i sie zawiesił, przyjechałem do domu postał z 1h i poszedłem sprawdzić jaką temp wskazuje i nadal 13,5. i powiedzcie mi gdzie ten termometr może się znajdowac.
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2011, 13:49 przez maciek878, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam.
Od niedawna jestem posiadaczem Seata Toledo III, 1,9TDI, 2004 i nurtuje mnie taka sprawa jak dodatkowe wyświetlanie temperatury zewnętrznej na dole wyświetlacza (mały wyświetlacz) i nie mam pojęcia jak to można włączyć a wiem że na pewno można ponieważ przed zakupem widziałem że wyświetlało, myślałem że jest wtedy gdy jest niska temp. bo wtedy było ok. 3 st ale jak przeglądałem zdjęcia z ofertami sprzedaży to na niektórych była wyświetlana temp. np. 9 lub 15 st.
Byłbym wdzięczny gdyby ktoś podpowiedział jak to można włączyć.
To że można przełączać różne informacje komputera to wiem, ale jest to wyświetlane na samej górze wyświetlacza, a mnie chodzi o wyświetlanie na samym dole czyli pod kilometrami,
u mnie w tej chwili nic nie wyświetla ale widziałem że właśnie tam była temperatura.
Hello! Podepnę się.
Od kiedy kupiłem toldosława nie mam czujnika temp. zewnętrznej, jak kupiłem czujnik zobaczyłem, że brakuje mi tego trzpienia który wkłada się w samą końcówkę... Przez to przekłamuje temperaturę skubany. Pytałem handlarzy czy mi z zachodu zwiozą ale na razie nikt nie znalazł. Na szrotach też nie mieli.... Potrzebuję owego trzpienia z kawałkiem kabla ok 15 cm. Proszę o kontakt na PW jak coś
Jak w temacie wszystko znikło za jednym razem ,sprzegiełko od klimy się włącza i wyłącza wiatraki cały czas chodzą nie pokazuje temperatury na dworze, nie można ustawić nawiewu ani klimy ani ogrzewania. Miałem to samo kiedyś ale zaraz wróciło ,teraz znikło na dobre ;/
Zacząłbym od podłączenia VAG i sprawdzenia czy występuje błąd. Być może padł ci czujnik temperatury zewnętrznej co jest w zderzaku na dole.
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb