Widzę, że opinie sprzeczne
simon_w pisze:u mnie jest podobnie silnik przy odpalaniu zagra jak diesel na jakies 2-3sekundy i pozniej pracuje normalnie. Co do drgań na gazie - pierwsza rzecz do wymiany - kable i świece
No rzeczywiście facet mówił, że kabli WN nie wymieniał..
matti pisze:Co do drgań przy ruszaniu nie wiem czy to nie wina sprzęgła i dwumasy
No i przebieg zaniżony sprawdź VIN
Ktoś kto zakłada gaz w ubiegłym roku za 3500 klocka i sprzedaje troche to dziwne zakładając że z przebiegu rocznie robi tylko 14000 ?? po co mu gaz
NIE BRAŁBYM GO
Sprzęgło raczej normalnie pracowało... Co do gazu to tak: facet kupił samochód w marcu 2009 sprowadzony z niemiec, w czerwcu 2009 zamontował gaz. Pytałem sie go dlaczego zamontował i teraz sprzedaje skoro instalacja jeszcze mu się nie zwróciła, tym bardziej,że jak mówił dużo nie jezdzi. Jak montowal instalacje bylo 143000 a teraz jest 163000. Powiedział tylko że jak montował gaz to nie wiedział ile będzie jeździł samochodem..
No i sprawa jest też trochę śmierdząca bo samochód można od pon do piątku oglądać po 19.30 bo gościu pracuje podobno... A w niedziele to w aso sobie raczej nie sprawdze fury...
Jeszcze mam takiego tolka na oku :
http://otomoto.pl/seat-toledo-2-3-v5-benzyna-full-opcja-C15145936.html ale tego na żywo jeszcze nie widziałem.. Może w piątek. Co powiecie?