Odświeżę temat.
Może ktoś zobaczyć u siebie w pilocie co to za część (spisać oznaczenia jakie na niej napisano - a może ktoś się orientuje czego brakuje). Pilot 433 MHZ.
Moje foto (zaznaczone czego brakuje).
"Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".
Jakbym oznaczenia znał to może by dało się go uratować...
"Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".
witam słuchajcie potrzebna mi obudowa do pilota alarmu w seacie toledu. W pilocie jest centralny zamek i blokada zapłonu może ktoś ma na zbyciu do sprzedania nigdzie nie moge dostać na allegro nie mogłem znaleźć nigdzie w sklepach motoryzacyjnych i z elektryką. w załączeniu przesyłam zdjęcia mojej rozwalonej obudowy lub mogę na maila przesłać. Może ma ktoś kontakt namiary adres do ludzi którrzy mogą coś takiego posiadać. Moja dorabiana obudowa nie łączy musze za każdym razem rozkręcać bo nie łaczy mam kłopot z uruchomieniem a nie stac mnie narazie na nowy alarm
dobra dzięki jakby sie udało byłoby super to mój mail gghs@op.pl albo tu na forum to daj mi znać widze ze jestes z warszawy ja z minska maz takze niedaleko i często jestem w wawie to nie bedzie problemu odebrac