Z tego co pamiętam to wystarczy wcisnąć przyciski cyrkulacji powietrza lub tą samą kombinację co włączasz kody na klimie. Nie bój się nic nie zepsujesz
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
Włąśnie wystarczy przycisnąć przycisk cyrkulacji i wszystko powraca do normalności No i jak kolega juz pisał napewno nic nie zepsujesz Ja zanim zaczalem sie tym bawić tez zadalem podobne pytanie Pozdrawiam
potwierdzam te kody nic nie uszkodza a zeby powrocic do ustawien klimy wystarczy wcisnac przycisk auto a jesli znow chcemy powrocic do wskazan np. predkosc wystarzcy ponownie wcisnac kombinacje
koledzy co moze byc powodem ze zaczal mi dzialac nadmuch tylko na szybe i po wybraniu obojetnie jakiej funkcji na kllimatroniku np auto nie daje powietrza do wewnatrz tylko ciagnie dalej na szybe?
Wiecie co zauważyłem zę jak sie włączy funkcje 17 to ma wartość 0 jak zaczynamy ruszac to prędkość wzrasta. ale jak staniemy to nie pokazuje 0 tylko 2 km/h ja delikatnie ruszymy to pojawia sie 0. a im szybciej jedziemy tym bardziej prędkościomierz el. przekłamuje w stosunku do wskazówki. jadąc np 80km/h pokazuje 73 km/h. czym to jest uwarunkowane?? i z kąd climatronic bierz odczyt?
Nie ma żadnych przekłamań! Odczyt jest z czujnika ABSu i to jest prawidłowa prędkość. Liczniki u Nas zawyżają o jakieś niecałe 10km/h. Nawet z navi sobie porównać możesz