Rozpływa się lusterko...

Tematy ogólno-techniczne
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dayanka
Forumowicz

Rozpływa się lusterko...

Post autor: Dayanka »

chyba niestety nieświadomie narozrabiałam? albo i nie ja?
chodzi o to że: auto stało w pełnym słońcu (niestety brak cienia w okolicy) i wpadłam na "genialny" pomysł by troszkę go od tego słońca uwolnić. Jak są te takie "maty" by w zimie szyby nie zamarzały to ja właśnie taka matą okryłam swojego seatka. Jego przednią szybę ma się rozumieć. Przez moment mi przeszła myśl, skoro one są by szyby nie zamarzały to mają jakieś ciepło, ale niestety nie zdjęłam :-/ W tym samym czasie... przez parę godzin, auto stało przez moją nie uwagę "włączone". Nie to że było odpalone...ale hm... nie pamiętam fachowej nazwy, (można wtedy szyby otwierać, jest pokazany akumulator na desce). I po tych paru godzinkach... patrze w lusterko wsteczne - tak to się mówi? (to w środku auta) że jest tak jakby rozlane... :-? i po jakimś czasie...zaczęło z niego ściekać zielona ciemną wodą... co popsułam? :-(
Ostatnio zmieniony 09 cze 2010, 20:55 przez Dayanka, łącznie zmieniany 1 raz.
Diabła Wart Ten Mężczyzna, Który Nie Wie Czego Chce!
Awatar użytkownika
maniekmc
Forumowicz

Rozpływa się lusterko...

Post autor: maniekmc »

Heheh, raczej niczego nie popsułaś, to chyba spłynęła ci para (o ile powstała) w zielonym kolorze, bo lusterko od wewnątrz jest pokryte takim zielonkawo niebieskim nalotem, aby lepiej odbijało. Najwyżej teraz będziesz mogła w nim zobaczyć głębię :D :D :D
[center]Obrazek[/center]
Awatar użytkownika
Dayanka
Forumowicz

Rozpływa się lusterko...

Post autor: Dayanka »

hehe... głębię ;-) jeśli nic nie popsułam, to się :-D dzięki za szybką odpowiedź :-)
Diabła Wart Ten Mężczyzna, Który Nie Wie Czego Chce!
Awatar użytkownika
maniekmc
Forumowicz

Rozpływa się lusterko...

Post autor: maniekmc »

Dayanka pisze:dzięki za szybką odpowiedź :-)
nie ma sprawy ;-)
[center]Obrazek[/center]
ODPOWIEDZ