hCYk pisze:Jak wgl sprawują się części INA? Czytałem trochę na forum i niby ludzie sobie chwalą. Czy może lepiej byłoby wziąć paski Contitech, rolki i napinacze INA no i pompa wody HEPU?
INA w moim mniemaniu robi dobre jakościowo rzeczy, więc nie zastanawiałbym się na Twoim miejscu. Sam zaopatruję się właśnie w tym sklepie, do którego Ci link podałem i chłopaki by Ci byle czego nie wcisnęli... Jak bardzo chcesz pasek Conti to możesz sobie wziąć i Conti - dla mnie jeden pies. Widzisz w każdym bądź razie, że ceny możesz mieć dużo lepsze, a mechanik Ci kit wciska.
hCYk pisze:Musze pogadać z mechanikiem czy wgl zgodzi się na coś takiego.
Nie wiedziałem, że autem mechanika się wozisz skoro musisz go zapytać o pozwolenie na zakup części. Rozwaliłeś mnie tym tekstem. Mechanik wg mnie ma tu wielkie g... do gadania. Ja bym zmienił mechanika
klynna pisze:ja za czesci zaplacilem 650zł, ze zniżką na części + znajomy dał mi częśći polecanych producentów. Myślę, że mechanik zaproponował ci uczciwą ceną. Robota 200zł to też standart
Oczywiście przepłaciłeś, a mechanik nie dał uczciwej propozycji. Poza tym Ty masz chłopie diesla, a kolega benzynę, więc trafne porównanie nie ma co