67igor1 pisze:..jestem ciejawy ilu z was usiadlo za kierownica Toledo IV i ilu udalo sie na jazde probna...
...peace...
jeździłem i Toledo IV i Rapidem i dupy nie urywa , wiadomo nowe auto , fajnie wszystko pachnie itp , poza tym auta demo , czyli wszystko co tylko marka oferuje( auta dostarczane przez producentów gazetą motoryzacyjnym do testów ) i powiem tak , tandetne plastiki , gołe blachy , za krótkie fotele . silniki 1,4 tsi - wiertarka , ale na to auto wystarczające , mogło by mniej palic, a diesel , jeszcze większa wiertarka ale za to pali mało. Mówiłem nie jest to złe auto , ale bez polotu i zadziora i sam za własną kasę bym go nie kupił . A i jeszcze np Rapid Spaceback z zewnątrz jest fajny ale w środku - poprostu Skoda czuc klasę niższą . Nowa fabia jest 200 razy lepiej wykonana , a Octavia i Superb to inna liga, A Seat nowy Leon jest o lata świetlne lepszy od Toledo IV , naprawdę jak ktoś chce kupic następcę 1M to tylko Exeo - wiem nie jest to następca Toledo ale wersia po lifcie i 1,8 T to mega wypas za rozsadną kasę