W 1M są orginalnie już przyciemione i przepuszczają 27% światła,ja mam założoną folie o 10% przepuszczalności i jak mi mierzył na przeglądzie to wyszło na mierniku w sumie 37% także o 7 % przewaliłem,max może być 30% przyciemienia.
I ja miałem przod przyciemniony.Jednak musiałem zerwac folie,bo na przegladzie nie chcieli mi podbic. Druga sprawa jezeli w 1M fabrycznie są przyciemnione szyby,to samemu juz nie ma sensu sie bawic w to. A po trzecie,w razie kolizji zakład ubezpieczen może odmówic wypłacenia odszkodowania.
kolego jest ryzyko jest zabawa ja w mk3 miałem wszystkie czarne na maxa i 2 lata jeździłem i luzik przeglądy sie przechodziło jak ci się podoba to przyciemniaj przepisy sa po to zeby je naginać
Bodek_ pisze:Kurde z miłą chęcią ale u nas jest taka psiarnia że tylko zobaczy że masz szyby przyciemnione odrazu masz trzepanie.
nie przesadzaj mnie jak zatrzymywali to zanim się zatrzymałem to szyby w dół i jakoś to było blue system jest wszędzie ale nie wszystkich to interesuje
stary ja nie przesadzam. Oto przykład. jedzie mój kumpel wszystkie szyby czarne oprócz przedniej. Naprzeciwko policja(też jedzie), mijają się, Policja zawraca włącza sygnał i goni mojego ziomka, Efekt zrywanie foli przy Panach P.
mnie też raz na przednich przejechali żyletka na środku zerwałem i za 2 dni była nowa ja też teraz nie przyciemniałem bo jakoś do tolo mi sie nie podobią