[ALL] Przyciemnienie przednich szyb - ile % ?

Wieksze felgi, spojler, ciemne szyby to wszystko tutaj.
K
Krzyś V5
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: Krzyś V5 »

W 1M są orginalnie już przyciemione i przepuszczają 27% światła,ja mam założoną folie o 10% przepuszczalności i jak mi mierzył na przeglądzie to wyszło na mierniku w sumie 37% także o 7 % przewaliłem,max może być 30% przyciemienia.
S
SMILE
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: SMILE »

I ja miałem przod przyciemniony.Jednak musiałem zerwac folie,bo na przegladzie nie chcieli mi podbic. Druga sprawa jezeli w 1M fabrycznie są przyciemnione szyby,to samemu juz nie ma sensu sie bawic w to. A po trzecie,w razie kolizji zakład ubezpieczen może odmówic wypłacenia odszkodowania.
B
Bodek

Post autor: Bodek »

No to niestety sie chyba powstrzymam :(
Awatar użytkownika
Łukasz TDI
Forumowicz

Post autor: Łukasz TDI »

Bodek_ pisze:No to niestety sie chyba powstrzymam

kolego jest ryzyko jest zabawa ja w mk3 miałem wszystkie czarne na maxa i 2 lata jeździłem i luzik :-) przeglądy sie przechodziło ;-) jak ci się podoba to przyciemniaj przepisy sa po to zeby je naginać ;-)
B
Bodek

Kurde z miłą chęcią ale u nas jest taka psiarnia że tylko zobaczy że masz szyby przyciemnione odrazu masz trzepanie.
Awatar użytkownika
Łukasz TDI
Forumowicz

Bodek_ pisze:Kurde z miłą chęcią ale u nas jest taka psiarnia że tylko zobaczy że masz szyby przyciemnione odrazu masz trzepanie.

nie przesadzaj mnie jak zatrzymywali to zanim się zatrzymałem to szyby w dół i jakoś to było blue system jest wszędzie ale nie wszystkich to interesuje :mrgreen:
B
Bodek

:D stary ja nie przesadzam. Oto przykład. jedzie mój kumpel wszystkie szyby czarne oprócz przedniej. Naprzeciwko policja(też jedzie), mijają się, Policja zawraca włącza sygnał i goni mojego ziomka, Efekt zrywanie foli przy Panach P. :D
Awatar użytkownika
Łukasz TDI
Forumowicz

mnie też raz na przednich przejechali żyletka na środku :-) zerwałem i za 2 dni była nowa :-D ja też teraz nie przyciemniałem bo jakoś do tolo mi sie nie podobią :-/
Awatar użytkownika
daniel321
Forumowicz

Post autor: daniel321 »

no w sumie znacznik na szybie Ci wystarczy ja też bd przyciemnial teraz, bo tolek 1l z przeciemnianymi fajnie wyglada
zapraszam do mojego postu, odświezony:) nowe foty itp link
http://toledoclubpolska.pl/viewtopic.php?t=2763
ODPOWIEDZ