Witam, przymierzam się do kupna Toleda II.
Byłem wczoraj oglądać samochód z tego ogłoszenia.
http://otomoto.pl/seat-toledo-zniemiec- ... 83573.html
Samochód był sprawdzany dokładnie przez znajomego mechanika.
Lakier prawie oryginalny poza lekką poprawką na tylnych drzwiach po prawej stronie.
Samochód sprawny technicznie. W zawieszeniu do wymiany gumowe elementy(znajomy mówił że za parę złotych mi to zrobi). Sprężyny z tego co widziałem nie są seryjne(kolor różowy) i do tego alu 17 cali, co mnie trochę martwi, ponieważ wolałbym bardziej komfortowe i na nasze drogi. Dlatego też musiałbym je wtedy zmienić.
Wnętrze zadbane, kilka elementów do poprawy jak zepsuta klamka od schowka itp. nic wielkiego.
Bez żadnych wycieków. Podwozie zdrowe i bez większych ognisk rdzy.
Mam tutaj pytanie do znawców tej marki i modelu. Otóż czy opłaca się go brać(pod względem ceny)? Do wymiany rozrząd i olej. W niedalekiej przyszłości będę także zakładać gaz.
Może wiecie coś więcej na temat tego ogłoszenia. Czekam na każdą pomocna odpowiedź i z góry dziękuje.
PS. Bywałem na różnych koncertach, w kinach czy klubach i innych samochodach lecz system nagłośnienia w Seacie zwala z nóg. Nie wiem nawet czy były jakieś wprowadzane modyfikacje przy nagłośnieniu przez poprzedniego właściciela czy też nie, ale efekt jest niesamowity.