Gościu przy przeglądzie powiedział mi żebym wymienił końcówki drazka. Czy razem z nimi powinienem jeszcze cos wymienić. Tak abym np. za pól roku czy rok nie musiał znowu robić geometrii. Jak juz cos robić to za jednym zamachem.
W takim razie to gumy stabilizatora, bo tak jak mówisz piszczy jak stara wersalka.
Czy coś oprócz końcówek drążka i gum stabilizatora można wymienić? Sprawdzę też mocowanie wahacza.
Jakiej firmy końcówki drazka polecacie?
Gumy stabilizatora kup nowe tylko i wyłącznie oryginalne plus oryginalne obejmy z garbikami,w przeciwnym razie po nie długim czasie problem powróci. Przy okazji wymienił bym też tuleje metalowo gumowe wahacza na pełne od cupry.
vwir, NIe zgodzę się z tobą,przetestowałem już standardowe tuleje które wytrzymały 30 tys km i teraz pełne które równierz mają w tej chwili przejechane 30 tys a nadal wyglądają jak wyjęte z pudełka i nie wydają z siebie dźwięków
W zeszłym tygodniu wymieniałem u siebie tuleję. Oryginalną. Miała wybity rok '98. Auto na zegarze ma 260tys km, a ile ma w rzeczywistości to nie wie nikt. Mówisz, że od cupry wytrzyma dłużej?
vwir, sam również mam od Cupry pełne i złego słowa na nie nie powiem Z tym, że mam sprężyny obniżające no i w przyszłości zawitają amorki KYB Ultra SR jak posypią się oryginalne.