Warunki na drogach...

Luźne gadki o wszystkim
s
siemionek78
Forumowicz

Warunki na drogach...

Post autor: siemionek78 »

OK wielkie dzięki, bede jechal w nocy z 30 kwietnia na 1 maja wiec chyba dam rade :D
Awatar użytkownika
marek_igor
Forumowicz
Auto: Alfa 166
Model: 2.4 jtd

Warunki na drogach...

Post autor: marek_igor »

Podpowiedzcie, bo potrzebuję dostać się z Piotrkowa na Niemcy, czy lepiej jechać Na Bełchatów i Wieluń, czy Widawę i Złoczew (tak prowadzi mapa google), ale mi się wydaje że pierwsza opcja lepsza - różnica w km to ok 5km
Awatar użytkownika
timig
Forumowicz

Warunki na drogach...

Post autor: timig »

zdecydowanie Bełchatów - Wieluń, przez Kotlinki (Widawa-Złoczew) tylko na początku jest ładnie, później prowadzi przez wiochy gdzie diabeł mowi dobranoc a i tira na takiej drodze spotkasz, koło Widawy chyba S8 też kończą albo cuś podobnego. Kiedy zawitasz w nasze strony?
no i po "wakacjach"...
Awatar użytkownika
marek_igor
Forumowicz
Auto: Alfa 166
Model: 2.4 jtd

Warunki na drogach...

Post autor: marek_igor »

Jutro mam załadunek w Skarżysku i koło południa lecę na Holandię. Dzięki za podpowiedź.
Awatar użytkownika
Danielek.
Forumowicz
Auto: Seat Toledo 1M
Model: 1.9

Warunki na drogach...

Post autor: Danielek. »

Panowie wybieram się na weekend na Mazury ma ktoś jakieś sprawdzone nie drogie kwatery w Mikołajkach lub Mrągowie dla 2 osób? Lub też możecie polecić coś innego?
Awatar użytkownika
misiekbig
Forumowicz
Model: 1.8 20V

Warunki na drogach...

Post autor: misiekbig »

Byłem niedawno w tym miejscu http://www.fajnewczasy.pl/noclegi/wilka ... inne/51681

Do Mikołajek miałem 20 minut autem do Giżycka 5 min. Sama miejscowość mała ale wszystko co potrzebne do szczęścia było na miejscu ewentualnie w niedalekiej odległości.
Pokoje były spoko i w dobrej cenie , ogrodzony parking ogólnie z czystym sumieniem mogę polecić.
s
siemionek78
Forumowicz

Warunki na drogach...

Panowie jade z Bialegostoku do Mielna w najblizsza sobote, która droga lepiej jechać, na, Nidzice Olsztynek czy walic do Warszawy a potem przez autostradę. Przez Warszawe będzie 120 km dalej ale czasowo tak samo wychodzi.
l
lolek
Forumowicz
Model: 1.9 TDI

Warunki na drogach...

Post autor: lolek »

Wez pod uwage, ze na autostradzie masz bramki. W dlugi weekend pisali, ze ludzie stali po 30 minut na bramkach. Do tego ktoredy przez Wawe. 1 most zamkniety. Stawiam, ze od Marek przez Grota pocisniesz. Jesli trafisz na godziny szczytu to stracisz do godzinke. Do tego moze niech sie wypowie ktos z 3miasta. Jak tam obwodnica. Jesli dziala to bym odpuscil autostrade. Taniej pewnie nawet wyjdzie.
s
siemionek78
Forumowicz

Warunki na drogach...

Wlasnie o to chodzi ze to będzie ''normalny'' weekend wiec może nie będzie zle na bramkach, a wyjazd mam z rana wiec Warszawe jakos omine, zastanawia mnie stan drog na trasie Nidzic Olszytnek itp.
l
lolek
Forumowicz
Model: 1.9 TDI

Warunki na drogach...

Post autor: lolek »

Jechałem w zeszłym roku na majowke z Warszawy do Stegny. Nie jest zle. Raczej sie nie pogorszyly a mogly polepszyc. Jest pare fajnych odcinkow gdzie mozna przycisnac.
ODPOWIEDZ