Panowie, jade z Bialegostoku do Zgorzelca, pytanie która droge wybrać z Warszawy opcja pierwsza Zgierz- Sieradz i dalej do Wroclawia czy Warszawa Piotrkow Trybunalski- Belchatow i Wrocław, co polecacie która trasa wygodniejsza
pozdrawiam
wal cały czas 8 aż do Wrocławia potem A4 większość 8 to ekspresówka. tylko z Piotrkowa do Wielunia jest zwykła krajówka ale całkiem sprawnie się tam jedzie. Przez Łódź będzie dłużej.
Warto tędy jechać czy lepiej pchać się na Leszno? Co prawda 20km krócej ale od Śmigla będę jechał przez jakieś wichury a zależy mi na czasie Ktoś wspomoże radą?
Było:
Toledo 1M 1.9 AGR+ [*]
Audi A6C5 Quattro 2.8 [*] ------------------------------ Jest:
BMW E46 XD M57D30 "Karwan"
BMW E39 M54B25 "Na Leniu" ------------------------------
Ja bym pchał się na S3 bądz co bądz nowa trasa można przycisnąc, pytanie tylko jak tam z robotami drogowymi :? wg ich strony http://www.drogas3.pl/ roboty trwają jeszcze na odcinku Gorzów-Międzyrzecz ale kto ich tam wie.
Panowie jak tam remont trasy AK w Warszawie, da się jakoś tam przejechać od strony Białegostoku dalej na Piotrków Trybunalski, czy może jechać przez Zielonke potem most Siekierkowski Ursynów Nadarzyn itd. Dodam ze mam zamiar być w stolicy pomiędzy 6 a 7 rano
Jesli w weekend to ok. W tygodniu zaraz po 6 w miare. O 7 trzeba odstac 20 minut przed samym mostem i na moscie. Pozniej sie jakos toczy. Ja bym ryzykowal.