A6 C5 ***Hp ? Toledo 1.8 20v

Czyli kogo objechaleś, a kogo nie.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Danielek.
Forumowicz
Auto: Seat Toledo 1M
Model: 1.9

Post autor: Danielek. »

Dzisiaj wracając do domu trafiłem na gościa w A6,dojechaliśmy do świateł droga dwu pasmowa z pasem z którego można skręcać w prawo na ślimaka dosyć długi jakieś 1000 m może 1500m.
Na lewym wydymane życiem Vito,na prawym A6 w środku dwóch ryjków na oko 25 lat i na prawym do skrętu ustawiam się ja ;-)
Widzę że chłopaki intensywnie obserwują sygnalizator podjeżdżając powoli do przodu,stwierdziłem że też pocisnę trochę staruszka.
Czerwone świeci,świeci po dłuższej chwili nastaje wyczekiwana chwila pomarańczowe,w powietrzu unosi się testosteron samców,więc jak w kabarecie ani mru mru "ruszyli" strzał ze sprzęgła przy 4 tys obr koła delikatnie zerwały trakcję na szczecie udało wstrzelić się w rosnący moment obr, 1 bieg 60 km/h odchodzę od Audi zapinam 2 wskazówka od obrotomierza nie ubłaganie pnie się w górę na blacie prędkość dochodzi do 100 odcina nie zdąża się włączyć zapinam 3 ,Audi już dobre półtorej długośći auta za mną na tyle duża odległość że wjeżdżam przed nie przed końcem pasa a on zjeżdża na prawy do wjazdu na ślimaka :-)
W ten oto sposób Tolek rozruszał trochę gnaty i objechał nieco większego brata :-)
Awatar użytkownika
wojtekm
Forumowicz

Re: A6 C5 ***Hp ? Toledo 1.8 20v

Post autor: wojtekm »

Danielek. pisze:w powietrzu unosi się testosteron samców

Dobrze ujęte :D
Awatar użytkownika
Radziu
Forumowicz
Auto: Seat Toledo 1M
Model: 1.8 20V

Post autor: Radziu »

o ile nie trafiłeś na najsłabszą wersję 1.8 92KW, to gratuluje ;)
ODPOWIEDZ