marek_igor ma rację,że w tym przedziale cenowym to możesz zapomnieć o dobrym Golfie V,wiem coś na ten temat bo sam niedawno kupiłem V tyle,że diesla. I za coś naprawdę dobrego trzeba sporo zapłacić.
Ten srebrny to naprawdę jakiś ulep, nie trzeba się przyglądać i widać,że przód ma inny odcień.
Alfa ma spoko motor i fajnie wygląda, ale nic pozatym. Oglądałem niedawno taką właśnie...Środek fajny, przyjemnie się siedzi, ale wariuje elektryka, nawala klimatronik i na desce ciągle coś się świeci...
Jeśli chodzi o wygląd, to za tą kasę można poszukać przedliftowej e46 coupe z początku produkcji w benzynie, tyle że znaleźć ładną też ciężko, a motor 1.8 pali a nie jedzie...
Słyszałem, że e46 w coupe bez wiekszej stłuczki i w wartym uwagi stanie to wydatek rzedu 20 koła... juz moim zdaniem lepiej dorzucic pare grosikow i kupic cos mlodszego, moze nie tak kultowego ale astra 3 mi lata po głowie jak szalona...
W tej kasie, to może poszukasz ibizy 6L takiej jak ja kupiłem ostatnio ? Znajdziesz nawet wersję 130KM i z dobrym wypasem. Nie wiem jakiej wielkości ma być to auto...
lipto0n pisze:lepiej dorzucic pare grosikow i kupic cos mlodszego
Według mnie lepiej kupić starszego, z bardzo fajnym wyposażeniem i te parę grosików zainwestować w doprowadzenie do stanu jak z fabryki. Odwdzięczy się bezawaryjną jazdą i nie będzie tak tracić na wartości.
Możemy wróżyć z fusów, ale najpierw musimy je POMACAĆ
Czy ma ktoś na sprzedaż/wie o kimś kto sprzedaje jakieś małe autko, w stylu citroen c1/peugeot 107/toyota aygo, renault twingo? Najlepiej diesel. Miło by było gdyby był pięciodrzwiowy, ale niekoniecznie. Musi mieć klimę. Fajnie byłoby gdyby był biały, ale nie jest to konieczne.