haszczu pisze:Dawid1992P, może nie wypowiadaj sie o upodobaniach co do klubów itp bo Roxon Cię przeswieci
Najgorsze jest własnie to, że najczęściej kibice (pseudokibice oczywiście) rozwalają SWOJE miasto i niszczą mienie ludzi ze swojego miasta zamiast wbić się do "konkurencji"...
Nie jestem kibicem chociaż byłem na kilku meczach górnika i wiem jak to wygląda... psychole pierd*lone za przeproszeniem (nie wszyscy rzecz jasna)...
Ostatnio też pod oknem śpiewali coś o górniku i łamali lusterka w samochodach w mieście, gdzie większość jest właśnie za górnikiem... nie rozumiem takiego zachowania... .
No ale nie ważne. Co do kradzieży i zarobków w naszym kraju nie ma o czym mówić nawet. Są ludzie których ustawili rodzice, są tacy którzy sami się za coś wzięli, a są też złodzieje i menele, którzy żerują na innych. Tak samo jak są i będą ludzie, którzy nie kradną tylko po prostu mają zryty beret i wyrywają części z aut, a potem wyrzucają 200m dalej w krzaki - tak po prostu.
igi84 pisze:Dawid1992P pisze:za 1200 ale zawsze.
No właśnie za 1200 to nie jest pieniądz.
To niestety jest racja... niby zawsze coś i lepsze to niż nic - ale za to się nie da wyżyć. Polski rząd udaje, że tego nie widzi.