Jeśli masz 100% pewność, że rezonator co tam siedzi podejdzie Jak nie to zawsze możesz swoją płytkę przełożyć (o ile spasuje) i grot dorobić + pastylka immo.
Jutro sprawdzę, a czemu pytasz moim zdaniem ten kluczyk powinien być ok ponieważ w swoim pilocie mam taką samą częstotliwość jak w tym z linku (o ile siedzi w nim oryginalna elektronika)
Dawid1992P a jaki Ty masz moduł komfortu ?? Ja posiadam u siebie 1J0 959 799 AH. Muszę kupić nowy kluczyk a nie jestem w stanie określić jaki będzie mi potrzebny , gdyż posiadam tylko jeden kluczyk bez pilota. Jak go rozebrałem to nie ma w środku żadnych oznaczeń dotyczących modelu czy częstotliwości. Z góry dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 07 lis 2013, 10:26 przez CarlosTheCook, łącznie zmieniany 1 raz.
CarlosTheCook, na forum piszemy wyłącznie czarną czcionką. Zgodnie z regulaminem innych kolorów, a w SZCZEGÓLNOŚCI czerwonego może używać wyłącznie administracja. Jeśli chcesz wyróżnić do kogo odpowiadasz to wystarczy, że klikniesz jego nick i będzie on pogrubiony w Twojej odpowiedzi.