Nawet fajny ten żółtek. Lakier niby oryginalny, jedynie z tyłu po stronie kierowcy nadkole było robione i na samym dole przy progu jest nieco szpachli. Tak poza tym to OKi
Lampy koleś nowe założył firmy DEPO i oczywiście parują. Jednak ma stare, które są całe i sprawne, ale pożółkły, więc wymienił. Szyby wszystkie się zgadzają poza przednią, która była wymieniana w 2008 roku. Nie pytałem o powód póki co. Auto miało problemy z odpalaniem na zimnym silniku, ja obstawiam na przepustnicę lub ew. kąt wtrysku. Aku sprawny, rozrusznik OKi, a świece wymienione.
Wyposażenie jak dla mnie BAJKA, bo tak dobrze wyposażonej wersji nie widziałem
Centralny, klima manualna, radio fabryczne na CD, pod nim wysuwany schowek. Dodatkowe dwa schowki klimatyzowane, grzane stołki, z tyłu poza "śmietniczką" cup holder, siedzenia można sobie unieść "lewarkiem" u kierowcy oraz pasażera, 4 jaśki, kiera w dwóch płaszczyznach, elektryka szyby przód i lusterka, regulacja jasności podświetlenia i takie tam.
Ogółem fajne autko, ale nieco błędów wyłapałem po podpięciu pod kompa. Poducha świeci, do wymiany jest taśma. Były błędy zapamiętane na ABS oraz coś z zamkami, ale nie wróciły.
Autko póki co stoi u mechanika i czeka na wymianę taśmy, gościu ma dać znać jak będzie temat ogarnięty. Póki co to powiedzmy, że jest zarezerwowana dla mnie.
Wczoraj byliśmy pod Kielcami oglądać egzemplarz z 2006 roku za 15 tys. ale krótko mówiąc DRAMAT! Co innego w ogłoszeniu a co innego w rzeczywistości. Zapadła decyzja, że szukam auta dla teścia max do 100km.
Jednak na to żółte cacko w 90% jesteśmy zdecydowani tylko na kanał trzeba jeszcze podjechać (stacja diagnostyczna).