Panowie, a ja w sprawie pilotów do Naszych aut POLECAM tego użytkownika allegro:
http://allegro.pl/my_page.php?uid=15403271
Jest z Opoczna, jak dla mnie ma mega podejście do klienta i super wiedzę!
2 miesiące temu zakupiłem u Niego kluczyk z wyglądu identyczny jak mój, po czym adaptacja się nie powiodła i moduł komfortu mi zdechł. Była zima, więc nie miałem zbytnio warunków do grzebania przy aucie, więc do wiosny postanowiłem poczekać. Aż w końcu ostatnimi czasy rozebrałem deskę rozdzielczą, wyciągnąłem moduł komfortu i go sprawdziłem. Coś musiało nie stykać, bo moduł zaczął się z powrotem komunikować z VAGiem. Zatem ucieszony znów adaptację wykonałem z myślą, że się uda. A tu GUZIK!
Napisałem do tego allegrowicza (ZAZNACZAM, że po
2 miesiącach od zakupu) i opisałem problem. Pilot wyglądał jak nówka, więc jego nie winiłem. Zaproponował mi wysyłkę pilota na mój koszt i sprawdzenie go. Zgodziłem się, wysłałem i okazało się, że pilot jest sprawny. Pogadałem sobie dzisiaj z Panem Leszkiem i co się okazało z pilotami u Nas są jaja jak berety, ponieważ tak naprawdę pilotów to jest kilka rodzajów i kwestia nie jest taka, żeby wyglądał pilot identycznie, ale żeby numer rezonatora (takie szare coś największe na płytce drukowanej) był identyczny z tym, który mieliśmy wcześniej. Owy Magik zaproponował mi początkowo, że wyśle do mnie 5 pilotów i metodą prób i błędów będę adaptował, aż któryś załapie. Jednak znalazłem właśnie ów rezonator, który z obecnego pilota mi odpadł, podałem numery i w dniu jutrzejszym mam mieć wysłany pilot z takim samym rezonatorem, który powinien działać na 100%
Jak dla mnie podejście do klienta REWELACYJNE (tylko koszty wysyłki pokrywam). Jednak ja tak czy owak na jakiś czteropak będę chciał się zrewanżować, bo nie spodziewałem się takiej chęci pomocy w mojej sprawie
Zatem zwracajcie uwagę na numer rezonatora, bo to on jest najważniejszy! A najlepiej zgłoście się do wspomnianego przeze mnie specjalisty
Polecam w ciemno.