DzieX, a ja w aukcji widzę ogranicznikmocy PWM (30%) do std. reflektorów. Do tego żadnych plusów: brak homologacji, śmieszna oszczędność 8A i nieokreślona żywotność żarówek.
Ja nie czytam tych bzdurnych opisów, ale taki układ sam bym przytulił to może by mi żarówki blue vision nie dawały takiej niebieskiej poświaty na dziennych Tak jak wspominałem brak hmologacji nie jest (dla mnie) argumentem. Oszczędnością są dla mnie żarniki ksenonowe. Co do żarówek się zgodzę Mógłby ktoś kupić i zdać relację
Skoro się chwalimy...to ja ostatnio zrobiłem sobie następujący mod...światła led. Włączają się automatycznie po zapłonie i przy włączaniu świateł mijania gasną.
Co wy wymyślacie?
Tego shitu mam juz dosyć, pracuje w sklepie motoryzacyjnym z warsztatem i na 10 takich zakupów 2-3 klientów w ciagu 3 miesięcy wraca.
Znajomy ma takie helli w Pajero, mają duży kontak z wodą błotem i nic jak na razie się nie dzieję a siedzą w zderzaku ponad rok. Wiec pod względem technicznym nie nazwałbym tego shitem, tzn zależy jakieś firmy się kupi.
Jak znajdziesz miejsce to napewno pasują, zrób sobie zdjęcie i pobaw się w paint gdzie fajnie by świeciły.Ja kupowałem ledy za 250 zł do audi. Używam je od maja 2013 i bez zarzutu.
Witam. Mam pytanie co do świateł dziennych. Ponieważ ojciec w Peugeot 407 ma zakłócenia na radiu FM pomimo wbudowanych w światłach przeciw zakłócaczów. Czy w toledo występuje to samo ? Czy nie ma żadnych zakłóceń ?
futrosky pisze:Witam. Mam pytanie co do świateł dziennych. Ponieważ ojciec w Peugeot 407 ma zakłócenia na radiu FM pomimo wbudowanych w światłach przeciw zakłócaczów. Czy w toledo występuje to samo ? Czy nie ma żadnych zakłóceń ?
Pewnie zależy to od konkretnych świateł. Jakiej firmy Ojciec ma DRl-e ?? Duże są te zakłucenia ??
Ja mam NSSC i i szczerze Ci powiem że zakłuceń nie zaobserowałem ale czasami jak wyłącze DRL-e i włączę światła mijania to radio jak by ciut lepiej grało. Ale moze to byc tez przez słabszy sygnał FM