jak w temacie potyczka ze świateł bo widziałem, ze jakiś napaleniec jedzie. Do 120km/h zostawał w tyle. jak odpuściłem i mnie łykał to chyba sobie myślał, ze ma super bryke
Skąd wiesz że miał 120 KM ? Z tego co mi wiadomo to występują te silniki o mocy 115 KM i chyba 125 KM. Słaby kierowca bo jakby miał te 125 KM pod maską to nie miałbyś tak lekko. No chyba ze ty masz ze 150 KM pod maską
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm ....... EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
Roxon40, to czy miał 120 to pewne nie jest ale wziąłem to z allegro
http://moto.allegro.pl/opel-vectra-b-1- ... 07636.html i tak napisałem ze miał 120
remiq, prędkość była w mieście więc moja płytka wyobraźnia sięgała dna:P
Czyli taki kill i nie kill bo w sumie to nie wiadomo co ta Vectra miała faktycznie pod maską. Tak naprawdę ciężko ocenić czy twoje auto jest takie dobre czy tamto kiepskie.
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm ....... EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
skrzysieks, to tak jak moj tolek. budzi sie od 3500 obrotów. Od czasu jak zmieniłem przepustnice i pogoniłem go troche po zachodnich autostradach autko sie troche odmuliło. biorąc pod uwage, ze mam instalacje lpg od paru lat to też mam ze 115kucy a czy Vectra miala lpg? pewnie tak bo ciężko znalesc na polskich blachach benzyne bez lpg.
Ogólnie nie uważam mojego tolka za demona przyśpieszenia ale czasem lubie sprowokować jakieś dobre auto zeby widziec jaka przepaść mnie dzieli. Do gimnazjum nie chodziłem a taki głupi:D
No ta Vectra która mam to jest z gazem i do tego kombi więc wiesz też demon prędkości nie jest ale na benzynie całkiem całkiem się zbiera ale tak od 4000tyś to już szacun. Ja tam dzisiaj swoim tolkiem objechałem Focusa 1.8 TDCI tego 115 km. I ogólnie powiem że jestem w szoku jak Tolek ciągnie ;D