Dzisiaj,zjeżdżając po pracy Bestią na parking strzeżony w Wałbrzychu na ul 1Maja na wysokości d.Ekonomika przed światłami stojąc grzecznie w kolejce,bo świeciło czerwone kontem oka dostrzegłem jak mały ścigacz tak na słuch ok.125ccm³ wymija mnie dosyć pokracznie o mało nie zahaczając wędkami trzymanymi przez pasażerkę o mnie i rura do przodu,żeby oczywiście być przed wszystkimi tylko łeb co kierował nie pomyślał,że jest tam przejście dla pieszych i właśnie przez to przejście przechodziła dziewczynka tak na oko 12lat z chłopczykiem tak gdzieś tak 3 letnim i o dziewczynkę się otarł a chłopca zahaczył i wiecie co nawet drań się nie zatrzymał tylko wyrwał do przodu zapamiętałem nr rej. to DB 3879.Na szczęście chłopak tylko mocno się przestraszył i nic mu się nie stało.Wyglądało to strasznie i mam prośbe jak zobaczycie tego delikwenta to zepchnijcie go do rowu albo na drzewo,bo dla mnie taki debil nie ma prawa żyć
To czemu po psy nie zadzwoniłeś miał by gnojek ładne sranie ??
"Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".
CYRULIK pisze:To czemu po psy nie zadzwoniłeś miał by gnojek ładne sranie ??
Chciałem,ale jak dzieciak cały to po co się wychylać,zostawiłem dziewczynce namiar na siebie jakby coś się działo.Całe zajście widziało około 30 osób przechodniów i kierujących i nkt z nich powtarzam nikt nawet nie podszedł do tych dzieci.Dlaczego,bo biednie wyglądały?Sobięcin (dzielnica Wałbrzycha,w której doszło do zajścia),nie należy do elitarnych miejsc jest siedliskiem wszelkich patologii i tam żeby móc się normalnie poruszać trzeba unikać dzwonienia na policje no chyba,że nie można inaczej.Znieczulica jest ogromna
Mogłeś dzwonić. Potrącenie na pasach było mimo że na szczęście nikomu nic się nie stało. A tak to motocyklista ma to nadal gdzieś i następnym razem znów to zrobi.
migacz1981 pisze: prośbe jak zobaczycie tego delikwenta to zepchnijcie go do rowu albo na drzewo,bo dla mnie taki debil nie ma prawa żyć
Do twojej prośby raczej ciężko się przychylić bo gdybym go zepchną to raczej ja bym miał problemy nie on.
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
Roxon40 pisze:migacz1981 napisał/a: prośbe jak zobaczycie tego delikwenta to zepchnijcie go do rowu albo na drzewo,bo dla mnie taki debil nie ma prawa żyć
Do twojej prośby raczej ciężko się przychylić bo gdybym go zepchną to raczej ja bym miał problemy nie on.