Benzyna coraz droższa więc LPG znowu przeżywa renesans. Warto żeby użytkownicy podzielili się swoimi opiniami na temat warsztatów w których montowali instalację. Pamiętajmy żeby byliśmy zadowoleni z jazdy na gazie musi ją założyć fachowiec a nie pan Henio w garażu!!!
Na Śląsku zdecydowanie polecam:
AUTOGAZ SERVICE Jakub Stańczak ul. Fitelberga 67 43-100 Tychy tel. 0 608 366 679
Instalacje firmy AutoGaz Centrum
Ostatnio zmieniony 04 lip 2011, 22:55 przez dude88pl, łącznie zmieniany 1 raz.
NIE POLECAM STANOWCZO - AutoGaz Kłapuch ze Skrzyszowa ..... problem, mają, żeby auto wyregulowali aby dobre spalanie było... do tego wkrecają jakieś brednie, że następne tankowanie gazu i sprawdzanie z ich pracownikiem, czyli jazda z nim, za opłatą 90 zł !!!!
do tego przy założeniu gazu u nich dziwne nagle się pojawiło falowanie obrotów i nic nie potrafią z tym zrobic ....
Montaż profesionalny, samochód sprawuje się świetnie ma moc jak na benzynce (moje Audi a4 3.0 ASN). Jest to jeden z lepszych instalatorów z forum lpg-forum.pl więc naprawdę POLECAM!!!
Dar-Gaz Dariusz Piątek
Okolice Żor
Na instalacji przejechane 20 tys. km, brak jakichkolwiek problemów, gdyby nie kontrolka i tankowanie to bym zapomniał że mam LPG.
Kilkukrotnie robiłem testy "na czym jedziemy? gazy czy benzyna", zasłaniałem kontrolkę i brak dobrych odpowiedzi, losowe strzały.