Panowie jest jakiś sposób żeby sprawdzić czy radio jest zakodowane (wprowadzony kod zabezpieczający) bo muszę wymienić akumulator a wiem że jak odłączę akumulator to będę musiał wprowadzić kod którego nie mam.Radio seryjne AURA kaseciak.
Ostatnio zmieniony 07 kwie 2010, 21:44 przez mario100, łącznie zmieniany 1 raz.
Możesz wyłączyć kodowanie radia ale żeby to zrobić najpierw musisz wpisać kod do radyjka, mam instrukcje i nic się nie da zrobić jedynie musisz przepiąć radyjko pod inne zasilanie.
mario100 pisze:Panowie jest jakiś sposób żeby sprawdzić czy radio jest zakodowane (wprowadzony kod zabezpieczający) bo muszę wymienić akumulator a wiem że jak odłączę akumulator to będę musiał wprowadzić kod którego nie mam.Radio seryjne AURA kaseciak.
Włączasz radio. Naciskasz i przytrzymujesz przycisk PROG/PTY wchodzi ci w opcje i prawdopodobnie pierwsza będzie (CODE/SAFE). Jeśli nie to naciskasz przyciski przewijania aż dojedziesz do tej funkcji. Jeśli będzie pisało (p SAFE) to znaczy że radio jest kodowane, jeśli będzie (CODE) to radio jest wyłączone z kodu.
Jeśli nie jesteś pewien to podpinasz drugi akumulator wyciągasz stary wkładasz nowy i odpinasz dodatkowy akumulator.
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
Nie znalazłem nic podobnego, a nie wiem czy o czymś takim można wogóle pisać na forum, ale niestety mam problem, bo wyciągnąłem radio będąc pewnym że w książce mam kod, po czym otwieram książkę a tam puste pole i brak kodu
ma ktoś wiedzę jak rozkodować takie radio ? mowa oczywiście o AURA CD.
Odp może być na PW