[1M] Lampy Angel Eyes

Czyli szeroko pojęte modyfikacje naszych aut.
Awatar użytkownika
kruk1406
Forumowicz

[1M] Lampy Angel Eyes

Post autor: kruk1406 »

witam szanownych klubowiczów i proszę was o pomoc,mianowicie planuję wymianę przednich lamp na angel eys . Przeglądałem allegro i jest tam ich trochę do wyboru ale może ktoś już montował angel eys-y w swoim tolku i może mi coś doradzić. Chodzi mi o to jakiej firmy lampy opłaci się kupić i czy zdają one egzamin w nocy.
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2015, 11:22 przez kruk1406, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Lucas
Forumowicz
Auto: inne
Model: inny

[1M] Lampy Angel Eyes

Post autor: Lucas »

KrzyśV5 chyba montował.
Może napisz do niego.
Awatar użytkownika
kruk1406
Forumowicz

[1M] Lampy Angel Eyes

znalazłem na allegro takie lampy

http://www.moto.allegro.pl/item84748818 ... xsocz.html

doradźcie coś proszę
B
Bodek

[1M] Lampy Angel Eyes

Post autor: Bodek »

otóż po założeniu takich lamp możesz mieć małe szczeliny między lampą a nadkolem (błotnikeim jak zwał tak zwał ) proponuje poszukać tego tematu na leon club i tam dowiesz się znacznie więcej
Awatar użytkownika
kruk1406
Forumowicz

[1M] Lampy Angel Eyes

po dłuższych namysłach zrezygnowałem z AE i kupiłem nowe oryginalne lampy Valeo, miałem możliwość sprawdzenia AE w praktyce i jakość świecenia jest naprawdę marna nie wspominając o szczelinach miedzy lampą a błotnikiem naprawdę są to pieniądze wyrzucone w błoto .Jeżeli komuś pomoże ta opinia to naprawdę polecam oryginały, naprawdę warto.
Awatar użytkownika
grzesiek998
Forumowicz

[1M] Lampy Angel Eyes

Post autor: grzesiek998 »

oryginalne lampy w tolku tez bardzo dobrze wyglądają, sam sie zastanawialem czy nie założyc angel eyesów ale jednak zostane przy oryginalach
MR Motors - 140KM 313Nm
Obrazek
Awatar użytkownika
Maly23
Forumowicz
Kontakt:

[1M] Lampy Angel Eyes

Post autor: Maly23 »

miałem u siebie przez pół roku AE i jakoś zabardzo nie narzekałem co prawda poprawiałem je zeby jak najlepiej dopasować,ale efekt był bardzo fajny (zwłaszcza że tylko da xenonów kupiłem te lampy).Napewno nigdy nie będą tak dopasowane jak orginiałki no ale da sie dobrze je ustawić.
Awatar użytkownika
Pinio Gdynia
Forumowicz

[1M] Lampy Angel Eyes

Post autor: Pinio Gdynia »

dla wszystkich, którzy zastanawiaja się nad wstawieniem owych lamp:)
proponuje uzbierac jeszcze 400zł i wykonać profesjonalną przeróbke Naszych oryginalnych lamp na soczewke:) i nie bedzie problemu z parowaniem, przegladem i ksenon nie bedzie już uciążliwym dodatkiem dla innych użytkowników drogi:) pozdrawiam:)
taki piękny dźwięk, nie potrzebna Ci muzyka...
Awatar użytkownika
Martinez
Forumowicz

[1M] Lampy Angel Eyes

Post autor: Martinez »

Pinio Gdynia pisze:proponuje uzbierac jeszcze 400zł i wykonać profesjonalną przeróbke Naszych oryginalnych lamp na soczewke:)

OK pisz gdzie i jak :)
Bóg stworzył Seata bo wie co to jest prawdziwe piękno... :)

http://toledoclubpolska.pl/viewtopic.php?t=1212
Awatar użytkownika
Pinio Gdynia
Forumowicz

[1M] Lampy Angel Eyes

Post autor: Pinio Gdynia »

Znalazłem firmę na allegroszu:D wyslałem zapytanie dotyczace Naszych kochanych samochodów (dokladnie dopytalem) i uzyskałem taką odpowiedź: Koszt przeróbki na soczewki zwykłe z mocowaniem H7 i D2S (oddzielne długie światło) to koszt 450-500zł/szt, natomiast przy soczewce bixenonowej (gdy jest jedna lampa z żarówka dwuwłókową ) na D2S to koszt 550zł.
plus koszt wysylki lamp i pare dni bez Tolka. w przypadku samochodów starszych dochodzi jesczze polerowanie kloszy ale nas to nie dotyczy:) ja jak uporam sie z technicznymi problemami i bede juz spokojny na pewno skorzystam z tej usługi:)
taki piękny dźwięk, nie potrzebna Ci muzyka...
ODPOWIEDZ