no bardzo spora po robocie zostało niewiele kaski ,belka tył, drzwi, błotnik zrobione i pomalowane koszt 5000 zł sporo poszło ale ładnie wyszło zrobię fotki to wrzucę na stronkę .
no sporo belka 450 + silentblock 120zł amory 300zł blacharka 450zł ćwiartka + 400zł drzwi robota blacharska 1300zł robota lakiernika 1500zł no jeszcze została felga jedyne tylko 420zł wydaje się tak niewiele
Mi felge wycenili na 850zł , drzwi wymieniłem bo żaden porządny blacharz nie dawał gwarancji ze za rok sie nie posypie szpachla , belka silentblok i amory nie ruszone miałem , no ale zostało mi sporo $
ja trochę odbiłem przy dzwonie i dostałem więcej w koło to belka się skrzywiła.drzwi też wymienione bo blacharz powiedział że się nie zabiera za robotę.wycena większa więc troszkę też zostało.
Hehe a ja tak czekam aż mi ktoś zasponsoruje tylny zderzak ze swojej polisy ale zawsze jak jest okazja to uciekam bo mi szkoda tolka
A tak w ogóle to dobrze że dobrą wycenę dostałeś i że już po sprawie, chociaż muszę przyznać że tak po zdjęciach bym się spodziewał że tyle Ci uszkodził.