Witam. Zabieram się z myślą założenia dodatkowego gniazda 12V w tunelu koło podłokietnika. Jest tam takie wgłębienie w które powinno się zmieścić. Kable pociągnę tunelem od istniejącej zapalniczki.
Witam!Odgrzeję temat ,bo nie został wyczerpany.Chciałbym zamontować gniazdo zapalniczki w bagażniku.Jeżeli ktoś ma oryginalnie to proszę aby napisał gdzie ono się znajduje i ewentualnie gdzie podłączyć.
Ja mam oryginalne gniazdo w bagażniku, znajduję się po lewej stronie można powiedzieć ze zaraz nad lewym nadkolem. Bardzo przydatna rzecz, można podłączyć samochodową lodówkę w lecie
Bóg stworzył Seata bo wie co to jest prawdziwe piękno...
O lodówkę miedzy innymi chodzi.Niestety w moim Tolku takiego gniazda brak,choć jest to wersja signo.Myślę żeby zamontować,ale zastanawiam się gdzie wywiercić dziurę i to podłączyć.Może ktoś robił takie coś?Proszę też o fotkę jak to wygląda w oryginale.
Kajtek110 dzięki za wstawienie fotek.Ja już zamontowałem sobie to gniazdo.Znalazłem inne(moim zdaniem lepsze) miejsce.Wywierciłem otwór w plastiku,który osłania od wewnątrz tylną lampę.Jakieś 15 cm od podłogi bagażnika.Plusa podłączyłem pod tylną lewą lampę.Do gniazda jest lepszy dostęp niż w ori.