Panowie i Panie przymierzam się do robienia kolejnego tatuażu lecz tym razem potrzebuje jakiegoś rysownika, jak i opinii innych posiadaczy tattoo. Lubię usłyszeć co inni myślą o pomyśle na tatuaż.
Mając już 3 postanowiłem zrobić kolejny. Poprzednie to proste dziarki ( dwa to napisy a jeden to szkic z cieniowaniem )
Każdy moj tatuaż nie był wymyślany na poczekaniu a średnio z każdym pomysłem czekałem ok 2 lat na realizację. Wiadomo czasami głupoty przychodzą do głowy i trzeba to dobrze przemyśleć.
Tym razem chodzi za mną pewna koncepcja, która ciągnie się od 3 lat.
Tatuaż miałby być na lewej łydce a wzór może dla niektórych będzie dziwny.
Otóż chodzi mi po głowie kolumna gwintu w kolorach wraz z jakimiś dodatkowymi wykończeniami. Coś tam po głowie chodzi ale nigdy się nie zdecydowałem co to dokładnie miało by być i jak rozmieszczone.
Może macie jakieś pomysły, porady, wizje co można by dorzucić do takiej dziarki.
Oczywiście opinie pozytywne jak i negatywne mile widziane
Było 1.8 20v AGN 125KM
Było 1.8 20VT AUQ 180KM
Było 1.9 TDI ASV 110KM
Jest Leon 1.8T AUQ 180KM
mam kolege w wojniczu co robi dziary na cały region tarnowski hehe polecam z czystym sumieniem w szkole rysował dragon balla i sprzedawał za 1zł kartke a4 z jakąs postacią. mało tego wyjezdza czasem do Holandi ludzi tatuować. odnosnie tematyki nie doradze. z nim sie dogadasz. a i pokoje tez maluje rózne grafiti itd. skromny chłopak mam facebooka do niego jak cos to pw
Ja Ci mogę polecić Junior Ink, ale to niestety Wawa. Jedno z lepszych studiów w Polsce. Mi robił Novick i jestem mega zadowolony i teraz myślę już nad kolejnym