Panowie szykuje mi sie trasa z Bialegostoku do Zgorzelca, mam pytanie ktora trasa mniej mnie zestresuje z Warszawy na Poznan a potem Zielona Góra i Zgorzelec czy moze Warszaw -Bełchatów - Wrocaław- Zgorzelec a moze macie jakies inne opcje, czekam na podpowiedzi
siemionek78, na trasie Warszaw -Bełchatów - Wrocaław- Zgorzelec zgrzeje cie najwyzej przejazd przez Wa-we oraz remont gierkówki na odcinku od Mszczonowa do Piotrkowa ... poza tym Wrocław robisz obwodnicą wiec czasu nie tracisz i potem spkojnie bujniesz sobie kawałek A4
[center][you] jeżeli szukasz jakiejś instrukcji o swoim Seacie to[/center]
[center][/center]
na temat korkow w okolicach Piotrkowa to akurat Sony wie cos na pewno ....
[ Dodano: 2011-11-19, 11:59 ] Jeszcze jedno pytanie autostrada z Wrocławia do granicy z Niemcami to odcinek platny czy jeszcze nie, bo jakos nie widze nigdzie info na ten temat
siemionek78 pisze:Jeszcze jedno pytanie autostrada z Wrocławia do granicy z Niemcami to odcinek platny czy jeszcze nie, bo jakos nie widze nigdzie info na ten temat
Nie ma żadnych jeszcze opłat bramki w Gliwicach się jeszcze tworzą a dalej to nie widziałem żadnych bramek ani na wjazdach ani na zjazdach i do samego Zgorzelca. Podobno od 1.01.2012 ale kto ich to wie.
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb