Mój tolek ARL vs. BMW E60 530D

Czyli kogo objechaleś, a kogo nie.
G
GangstaMarc

Post autor: GangstaMarc »

jakub_bb, wszystko jest dla ludzi.... Jazda 200 km/h również. Trzeba tylko wiedzieć gdzie i kiedy można sobie na to pozwolić, aby nie stanowić zagrożenia dla innych.

Taka jazda 220km/h w nocy po pustej autostradzie (czy tam na rolce z innym ścigantem) jest równie niebezpieczna jak jazda 80 km/h w dzień w terenie zabudowanym. Nie róbmy więc z człowieka jakiegoś szaleńca. Każdy ma czasem chwile lekkomyślności. Najlepiej wszyscy chodźmy w silikonowych odzieniach grubości 1metra. Możesz zginąć na drodze w chwili lekkomyślności swojej lub innego kierowcy, a możesz zginąć w domu gdy poślizgniesz się na schodach czy na mokrych płytkach w łazience.

Wiem, że macie rodziny, żony, dzieci i ja też mam ale bez przesady... naprawdę. Jest mnóstwo szajbusów i co? Mam nie wyjeżdżać na drogę? Kto ma trochę oleju w głowie to wie jak się zachować na drodze. Kto nie ma, ten pewnie już nie będzie miał i wasze posty nic mu nie pomogą.
Awatar użytkownika
jakub_bb
Forumowicz
Auto: Audi A4 B6
Model: 1.9 TDI AWX

Post autor: jakub_bb »

Dobrze prawsz panie kolego i piana Ci za to :564: :lol:
Awatar użytkownika
tony
Zasłużony

Post autor: tony »

zamykam bo straszny offtop :)
Pozdrawiam użytkowników Seata Toledo. Dziękuję wam za dobroć i za modlitwy. Z serca wam błogosławię.
Serdetschnje posdrawjam Toledziakuf
Tony
Zablokowany