haszczu pisze:Bartek26 pisze:NIe ma okazji (...) zawsze przestrzegam przed okazjami ... bo nigdy ich nie było i nie będzie.
Co do tego to musze dodać swoje zdanie. Okazje są i to baaardzo często lecz gdy jest to okazja to znika w przeciągu max 2 godzin.
w 2h to idą uczciwe auta , nie oszukane ale też za normalną cenę

okazje czyli jak dla mnie auta które stoją za co najmniej kilka klocków taniej niż standardowy model z tego samego rocznika to zazwyczaj bombki które wybuchają w czasie eksploatacji i nigdy takiego auta nie kupiłem.Baa mam nawet kolegów co tak zarabiają że kupują autka w kiepskim stanie ale z mocnymi silnikami , troszkę pudru tu i tam i pierwszy pseudo znawca co ma naście lat podjarany mocą bierze takie auto a przycinka jest konkretna .
Sam kupiłem aut "dziesiąt" bo wiele znajomych albo znajomi znajomych proszą mnie o pomoc w tej sprawie i miałem kilka razy nieprzyjemności za takie okazje , raz w świdnicy nawet mało w mordę nie dostałem jak powiedziałem koksikowi że ten Małysz to dziadostwo wyklepana u wieśka w szopie . A jeszcze dekiel sam się przyznał że zanim sciągnał do polski a wystawił na aukcje to minął ponad miesiąc , pytanie co miesiąc działo się z autem ? skoro koleś na tym zarabia a taki wspaniały wóz przywiózł.
Na szczęście póki co mam 100% zadowolenia i nie jednokrotnie nawet muszę odmawiać pomocy z braku czasu.
Ale dość tego chwalenia się...
Na koniec dodam jeszcze że jak ktoś ma nerwy i hajs na naprawy to niech szuka okazji , a jak ktoś chce kupić auto uczciwe w Polsce to potrzeba sporo czasu i normalną ilość gotówki.
PEACE
Skill.... You can't buy it ....