Mój tolek ARL vs. BMW E60 530D

Czyli kogo objechaleś, a kogo nie.
S
Szymek08
Forumowicz
Auto: Seat Toledo 1M
Model: 1.9 TDI AHF+

Post autor: Szymek08 »

Pewnie że można poszaleć i nawet jestem za ale niestety nie na naszych drogach. Jak ktoś lubi pociągnąć 180km/h na autostradzie u naszych zachodnich sąsiadów i sa do tego warunki to proszę bardzo. A na wiejskich drogach i naszych krajówkach no i oczywiście w mieście to można zapomnieć i takie zachowania trzeba mocno i stanowczo napiętnować.

A co do BMW3.0d nie czarujmy się że nawet ARL mu dorówna nie ten moment obrotowy i wogóle. Za to ARL ekonomiczniejszy ;-)
Awatar użytkownika
migacz1981
Forumowicz
Model: 1.9 TDI ASV

Post autor: migacz1981 »

Mam jeszcze jedno ostrzeżenie dla kolegi Jakuba otóż kilka lat temu mój kolega Karol S dostał od ojca (właściciel kopalni piasku)nowiutkie subaru impreza wrx,upalał tym autkiem po okolicznych polach i lasach aż stwierdził że nadszedł już czas i zapakował kilku równie zakręconych jak on kolegów.Swój dziki rajd rozpoczeli w Wałbrzychu na ulicy Wyszyńskiego i dalej przez Grota-Roweckiego,wrocławską,Armii krajowej,kolejową i hopę na prtzejezdzie kolejowym,plac grunwaldzki i nawrót na czerwonym świetle i o mały włos nie sprzątnięty człowiek na pasach w ulice Chrobrego.Na szczęście obyło się bez ofiar w ludziach i sprzęcie.W trakcie tej szaleńczej jazdy kręcili również film który opublikowali na YT.Filmik ten do dziś jest kultowy na tej stronie a dla Karola jego opublikowanie i b. duża popularność skończyła się zarzutami o próbe spowodowania katastrofy w ruchu lądowym a w rezultacie więzieniem i o ile ktoś mnie nie oszukał dożywotnim zakazem prowadzenia pojazdów a on się chciał pochwalić tylko jaki jest szybki a poza tym to po bliższym poznaniu normalny chłopak był.Także zanim pochwalisz się czymś w necie zastanów się czy warto ryzykowac bo do internetu dostęp ma kazdy a w razie domniemania popełnienia przestępstwa a ty właśnie pod to podpadasz admini będa musieli udostępnić kontakt do Ciebie.Nawet nie wiemy kto czyta nasze forum i kto czym się zajmuje tak naprawde.Życze Ci powodzonka i szerokości.PS na YT wpisać Need for speed Walbrzych i macie film z Karolem
Awatar użytkownika
Kitaj
Forumowicz
Auto: E46 330xd/A6 C5 2.8
Model: M57D30/2.8 ALG

Post autor: Kitaj »

Filmik jest w moim poprzednim poście jakby co... ;-)
Awatar użytkownika
regii.kr
Forumowicz
Model: 1.9 TDI

Post autor: regii.kr »

tak dostał dożywotni zakaz prowadzenia samochodów głośna sprawa w tv niestety taki jest ten świat. Subaru to samochód do szybkiej jazdy ma tego ducha walki wsiadasz i niestety nie jesteś sobą też tak miałem jak wsiadłem do takiej imprezy co miała 600km tylko ja bawiłem się na pasie i to był fajny rajd a panowie niebiescy i tak przyjechali :) na drodze to lepiej się powstrzymać ;-)
Awatar użytkownika
tomektak
Forumowicz

Post autor: tomektak »

...no i niestety kolega jakub_bb przez kolegów został zgnojony i porównany z jakimś debilem szalejącym po mieście w subaru i rozjeżdżającym pieszych.

Koledzy!!! Nie porównujmy 240km/h na autostradzie z bezczelnym gówniarzem któremu tatuś kupił subaru. Jazda 240km/h może jest wykroczeniem drogowym, ale nie przestępstwem! Osobiście potępiam taką jazdę bo szanuję swoją rodzinę, swoje zdrowie, innych na drodze i samochód (dokładnie w tej kolejności), jednak bądźmy rozsądni. Kolega miał "chwilę szaleństwa", ale nie róbmy z niego przestępcy...
Było
Obrazek
Jest
Obrazek
Awatar użytkownika
Sony
Administrator
Model: 1.9 TDI ASV++
Kontakt:

Post autor: Sony »

Jak dla mnie to za***iście wyolbrzymiacie temat wrzucając autorowi wątku. Po to powstał ten dział, żeby opisywać kille i porażki na drodze, więc proszę przestać się mądrzyć jakie to jest nieodpowiedzialne zachowanie.
Awatar użytkownika
regii.kr
Forumowicz
Model: 1.9 TDI

Post autor: regii.kr »

usunąć posty bo nie na temat :-)
Awatar użytkownika
jakub_bb
Forumowicz
Auto: Audi A4 B6