Michalsiw, nie kupione od turasa i jak nie masz pojęcia skąd i jak to sie nie wypowiadaj. Przywożę samochody od kilku lat (raz na jakiś czas, jak jest coś godnego) nie handluję na codzień, sam użytkuję kilka różnych marek w domu, więc mi nie pierd*** że jakiś ciemny jestem albo ślepy.
Polo było kupione od pierwszego właściciela, z książką do końca, z przebiegiem 140 tys km i w ten sam dzień kiedy nim przyjechałem, było sprzedane.
To, że ty dałeś się komuś wyje***ć i pocisnął ci jakiegoś gniota z cofniętym licznikiem, to może masz teraz uraz do sprowadzaków od Turka ( i wszystkie inne sprowadzone też są złe)
Ale zanim napiszesz kolejnego posta w takim kontekście w moją stronę, to najpierw 2 razy pomyśl. Masz zaledwie kilkanaście postów tutaj i zgrywasz bohatera albo znawcę pierwsza klasa?
Na temat benzyny zdania nie zmienię i ty też mnie do tego nie przekonasz.
Chcesz zobaczyć auto ze zdrowym silnikiem? To przyjedź i zobacz każde jedno moje.
Aha, a jakbyś właśnie miał jakieś pojęcie na temat tych silników, to byś wiedział ile palą
Bo 7l gazu, tylko że zapomniałeś dodać, że nie przekraczając 90km/h
a wogóle jak piszesz, to pisz po Polsku i stawiaj przecinki albo kropki, bo ciężko się czyta to coś...
Jeszcze co do aut od Turka, to patrząc na różne odcienie każdego elementu na twoim zdjeciu, to prędzej twoje jest od nich.
A byłeś kiedyś coś sam sprowadzić? chyba nie, bo wolisz się opierać na czymś co powiedział wujek brata szwagra sąsiada.
I co? myślisz, że turek handlarz gorszy od handlarza Polaka ? to obudź się...
Prędzej prawdę ci powie ten pierwszy, niż polaczek "panie mówię, że igła, bierz pan", a za złotówkę by oczy drugiemu wydrapał
A drugie, jak taki fachowiec z ciebie, to po co polecasz komuś żeby zalał olej mineralny do Toledo ?