Otóż załozyłem nowy temat bo nie znalazłem podobnego. Dziś miałem nieprzyjemna sytuację a mianowicie uszkodzenia z tyłu auta. Jak sądzicie ile naprawa będzie kosztować (robocizna+malowanie)? Lampa ori już zamówiona, także chodzi mi o blacharkę
Przepraszam za jakość, ale robione telefonem. Mam nadzieję że da radę to jakoś wyciągnąć
Heniek w garazu wrzuci kawalek kontownika pare podkladek i bedzie bezwypadek
Mysle ze w 1 tys PLN slownie tałzenie powinienes sie zmiescic.
Z twojej winy czy nie?
Nie zlamal sie blotnik nigdzie dalej? Np przy drzwiach na dole?
Kolego miałem niegdyś bardzo podobne zdarzenie w skutkach na szczęście nie z mojej winy z tym, że u mnie oberwał jeszcze zderzak i belka pod nim. Za robociznę razem z częściami wyszło mi 1750 zł. Widzę że u Ciebie zderzak chyba cały, odpada jego zakup i malowanie więc myślę że oblecisz w okolicach 1000-1200 zł. Ale prawda jest taka że wszystko zależy jeszcze od magika który będzie to robił, może zaśpiewać mniej lub sporo więcej
nie wiem właśnie czy da radę to wyprostować czy trzeba będzie kupić całą ćwiartkę. W tym samym kolorze ćwiartka oscyluje w okolicach 200 zł. Nie wiem ile wspawanie tego.jeżeli klepanie i zrobienie tego błotnika wyniesie taniej to wybiorę tą drugą opcję. Jeżeli nie to zamawiam ćwiartkę. Szpachla tylko na spawach i łączeniach. Ale nie wiem jakie koszta
lepiej wyklepać, zaszpachlować i pomalować niż spawać cokolwiek... zrób foty dokładne i przy sprzedazy nikt ci nie wmowi ze miales dzwona w tył jak bedzie z miernikiem chodził.